Kylie Jenner: Μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της και αποκάλυψε το όνομα του

23.01.2023
Kylie Jenner: Μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της και αποκάλυψε το όνομα του
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, η Kylie Jenner τελικά αποκάλυψε το όνομα και έδειξε το προσωπάκι του γιου της, μπαμπάς του οποίου είναι ο Travis Scott.

Η Jenner έγραψε στη λεζάντα στο Instagram της, απλά το όνομά του: Aire το οποίο είναι το δεύτερο σχετικό με τον καιρό όνομα, που έχουν επιλέξει η Jenner και ο Scott για τα παιδιά τους. Η κόρη τους, θυμίζουμε, ονομάζεται Stormi. Ο Aire αρχικά ονομαζόταν Wolf, όπως αποκάλυψε η Jenner πέρυσι. ωστόσο πολύ σύντομα αποκάλυψε ότι θα άλλαζε το όνομα καθώς δεν του ταίριαζε.

«FYI το όνομα του γιου μας δεν είναι πια Wolf», έγραψε τον Μάρτιο του 2022. «Απλώς δεν νιώθαμε ότι ήταν αυτός. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί συνεχίζω να βλέπω το Wolf παντού».

Η Jenner έδωσε για τελευταία φορά δημόσια ενημέρωση για το όνομα του γιου της τον Νοέμβριο του 2022 όταν είπε στις κάμερες των Kardashians: «Το όνομα του μωρού μου είναι ακόμα Wolf. Θα σας ενημερώσω όταν το αλλάξω. Ίσως σας το πω στην 3η σεζόν». Είπε προηγουμένως ότι αυτή και ο Scott ήθελαν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι να μοιραστούν το όνομα.

Η Jenner γέννησε τον Aire στις 2 Φεβρουαρίου 2022. Τα γενέθλια της κόρης της Stormi είναι μια μέρα πριν, την 1η Φεβρουαρίου.

Η Jenner και ο πατέρας των παιδιών της, ο Scott, έχουν χωρίσει αυτήν τη στιγμή μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Μια πηγή ανέφερε στο People νωρίτερα αυτό το μήνα ότι και οι δύο έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. «Η Kylie είναι πολύ επικεντρωμένη στα παιδιά της και στην επιχείρησή της», εξήγησε η πηγή. «Δεν της αρέσουν πολύ τα πάρτι. Ο Τravis είναι το αντίθετο. Του αρέσει να κάνει πάρτι. Σίγουρα έχουν διαφορετικούς στόχους. Πάντα το έκαναν».

Ο Travis Scott μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του με την Kylie Jenner

Η πηγή μοιράστηκε επίσης ότι «[δεν ήταν] ποτέ μια εύκολη σχέση» και ότι η Jenner «φρικάρει» κάθε φορά που εμφανίζονται φήμες για απιστία.

«Υπάρχει λόγος που δεν παντρεύτηκαν ποτέ», συνέχισε η πηγή. «Πάντα είχαν τα πάνω κάτω τους. Και δεν έχουν καν ζήσει ποτέ μαζί. Είχαν πάντα χωριστά σπίτια».

Νικολέτα Μακρή