Mandy Moore: Αποκάλυψε την ξεχωριστή ιστορία της οικογένειας της και τους λόγους που είναι ευτυχισμένη με αυτήν

23.01.2023
Mandy Moore: Αποκάλυψε την ξεχωριστή ιστορία της οικογένειας της και τους λόγους που είναι ευτυχισμένη με αυτήν
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Mandy Moore έγινε σύμβολο για πολλούς εφήβους όταν πρωταγωνίστησε δίπλα στον Shane West στη δραματική ταινία, A Walk to Remember. Η Μoore συμμετείχε επίσης σε μια σειρά από έργα της Disney, όπως όταν έδωσε τη φωνή της στην πριγκίπισσα Ραπουνζέλ στο μιούζικαλ φαντασίας κινουμένων σχεδίων της Disney, Tangled. Ο περισσότερος κόσμος τη γνώρισε, βέβαια, από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο This is Us, μιας από τις πιο δημοφιλείς οικογενειακές σειρές. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι στην προσωπική της ζωή η Moore έχει να διηγηθεί μια ιδιαίτερη δική της οικογενειακή ιστορία..

Οι γονείς της Mandy Moore χώρισαν όταν ήταν 23 ετών. Αλλά οι συνθήκες του χωρισμού δεν κοινοποιήθηκαν στο κοινό μέχρι που η Moore αφηγήθηκε τις λεπτομέρειες σε μια από τις συνεντεύξεις της μια δεκαετία αργότερα. Αποκάλυψε τότε ότι η μαμά της άφησε τον άντρα της για μια γυναίκα.

Η είδηση ήρθε απρόσμενα τόσο για τον πατέρα της όσο και για την ίδια τη Μoore. Έμαθε για αυτό τυχαία μέσω ενός email που δεν έπρεπε να διαβάσει. Τα Χριστούγεννα, η Μoore αγόρασε και στους δύο γονείς της φορητούς υπολογιστές και έφτιαχνε τους λογαριασμούς email τους. Ξαφνικά, βρήκε ένα μήνυμα που προοριζόταν για εκείνη και τα αδέρφια της όπου η μητέρα της παραδεχόταν ότι είχε βρει μια γυναίκα και ήθελε να χωρίσει τον πατέρα τους.

Η Μoore απογοητεύτηκε από τον χωρισμό των γονιών της, αλλά τελικά, το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη ήταν ότι η μαμά της ήταν πλέον ο αυθεντικός εαυτός της. Αργότερα, ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Η Μoore παραδέχεται ότι η οικογένειά της είναι μια «ιδιαίτερη περίπτωση». Μοιράστηκε επίσης ότι τα 2 αδέρφια της είναι gay και το αποκάλυψαν πολύ νωρίς στην υπόλοιπη οικογένεια. Και ακόμη ότι ο πατέρας της αστειευόμενος τη ρώτησε αν ήθελε και αυτή να μοιραστεί κάτι στην οικογένεια. Όσο για την ηθοποιό, είναι πλέον παντρεμένη και μεγαλώνει 2 παιδιά.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παρά τον χωρισμό των γονιών της είναι χαρούμενη που αυτή και η οικογένειά της ζουν σε μια εποχή που ο καθένας μπορεί πραγματικά να είναι ο εαυτός του και να προστατεύεται ενώ το κάνει. Όπως παρατήρησε, «αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο της κουλτούρας μας όπου μπορούμε να έχουμε έναν πολύ πιο ανοιχτό διάλογο. Είμαι ενθουσιασμένη που τελικά, θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Ο προσανατολισμός απλώς δεν επηρεάζει πλέον κανέναν».

Και παρά τον χωρισμό των γονιών της, είναι χαρούμενη που τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν κρύβουν ποιοι είναι και δεν υπάρχουν πια μυστικά μεταξύ τους. Η Moore θαυμάζει πραγματικά τη μαμά και τα αδέρφια της και τους υποστηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. Και προσθέτει, «Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από το να βλέπω κάποιον να ζει τον αυθεντικό του εαυτό και να επιλέγω την αγάπη. Αν κάποιος μπορεί να βρει αγάπη, τον υποστηρίζω και το γιορτάζω».

Τώρα η Moore μεγαλώνει τα δικά της 2 αγόρια και συνεχίζει τις ιδιαίτερες παραδόσεις που ξεκίνησαν οι γονείς της, συμπεριλαμβανομένων των γιορτών των Χριστουγέννων. Πέρασε τις γιορτές με την οικογένειά της καθώς η Μoore αυτή την περίοδο βρίσκεται σε άδεια μητρότητας. Η ηθοποιός γέννησε τον δεύτερο γιο της πέρυσι — ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου. Η ίδια έκανε μια γλυκιά ανακοίνωση σε μια ανάρτηση στο Instagram: «Οι καρδιές μας έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος και η αμεσότητα της αγάπης είναι εκπληκτική. Δεν έχει λόγια και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την 4μελή οικογένειά μας!».

Νικολέτα Μακρή