Μάρα Ζαχαρέα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

23.01.2023
Μάρα Ζαχαρέα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της
Ο Αιμίλιος Ζαχαρέας έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο - Σήμερα η πολιτική κηδεία του.

"Αντίο" και διαδικτυακά στον πατέρα της θέλησε να πει η Μάρα Ζαχαρέα. O Αιμίλιος Ζαχαρέας έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σκορπίζοντας θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μοιράστηκε μέσω instagram μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται δίπλα του. Στη λεζάντα της φωτογραφίες γράφει: «"Δεν θα βαρυγκωμήσουμε που θα μας κρίνεις και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις το όνομά μας. Ήρθαμε, κάναμε το καθήκον μας».

Σήμερα στις 11 η κηδεία

Η πολιτική κηδεία του Αιμίλιου Ζαχαρέα θα γίνει σήμερα, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στις 11.00.

Ο Αιμίλιος Ζαχαρέας, ήταν γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4. Τον Ιούλιο του 1962, ως μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη –εσαεί σύμβολο ελευθερίας- μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114. Έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό βιβλίων, άρθρων, μελετών και έχει διδάξει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτού του Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.

Δείτε την ανάτηση της δημοσιογράφου: