Πέθανε ο Νίκος Ξανθόπουλος

22.01.2023
Πέθανε ο Νίκος Ξανθόπουλος
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου που θα μείνει για πάντα γνωστός ως "Το παιδί του λαού" έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια. Νοσηλευτόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τα μέσα Δεκεκβρίου με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Η είδηση για τον θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου κάνει τον γύρο του διδικτύου γεμίζοντας θλίψη τους απανταχού θαυμαστές του. Ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής που μεσουράνησε σε ρόλους φτωχού, τίμιου και κατατρεγμένου νέου λατρεύτηκε τόσο μέσα τη χώρα όσο και από τους Έλληνες της διασποράς που ένιωθαν ότι τους εκπροσωπούσε με ξεχωριστό τρόπο!

Έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο και τη δισκογραφία ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε αποτραβηχθεί εδώ και χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και έμενε με την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Εριφύλη, σε ένα αγρόκτημα στην Παιανία όπου και απολάμβανε μια ζωή αγρότη έχοντας κοντά του τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Στη φωτογραφία ο ηθοποιός σε παλιότερη φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του, τον Αντώνη, τον Γιώργο, τον Δημήτρη και την Μαρία.