Ορφέας Αυγουστίδης: Η μητέρα του είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια

06.02.2023
Ορφέας Αυγουστίδης: Η μητέρα του είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια
Η Μαρία Τζομπανάκη είχε γενέθλια χθες (5/2/2023) και ο μοναχογιός της την αποθέωσε διαδικτυακά.

67 κεράκια έσβησε χθες η δημοφιλής ηθοποιός και η ίδια επέλεξε να τιμήσει την ημέρα με μια ματιά στο χθες της. Μία πανέμορφη φωτογραφία της σε σέπια μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Τζομπανάκη, αρχικά μόνη της και στη συνέχεια σε μια δεύτερη ανάρτηση με αρκετά και διαφορετικά νεταρίσματα.

{https://www.instagram.com/p/CoSm5dtLcLD/}

Οι ευχές κάτω και από τις δύο αναρτήσεις έφτασαν μαζικά και με αγάπη, όμως εμείς συγκινηθήκαμε ιδιαίτερα από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ευχηθεί στη μητέρα του ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος, μάλιστα συμπρωταγωνιστεί με τη μητέρα του στον Σασμό του Alpha, τα τελευταία δυο χρόνια, αναδημοσίευσε την ανάρτηση εκείνης στις ιστορίες του, συνοδεύοντάς τη με την εξής προταση: "Σήμερα έχει γενέθλια αυτή η ηλιαχτίδα"! Τα όποια επιπλέον σχόλια περιττεύουν!

tzombanaki 2

Ο Ορφέας είναι γιος της Μαρίας Τζομπανάκη από τον γάμο της με τον, επίσης ηθοποιό, Ντίνο Αυγουστίδη. Μητέρα και γιος έχουν μια πολύ στενή σχέση, η οποία έγινε ακόμη πιο δυνατή από τη στιγμή που εκείνος έγινε πατέρας.

Μαρία Τζομπανάκη - Ντίνος Αυγουστίδης: Πάντρεψαν τον γιο τους κι εμείς θυμόμαστε τον δικό τους γάμο το 1985

Ο γιος του Ορφέα Αυγουστίδη και της συζύγου του, Γεωργίας Κρασσά, Αχιλλέας, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021 και βαφτίστηκε αμέσως μετά τον γάμο των γονιών του τον Ιούνιο του 2022