Μαρία Τζομπανάκη - Ντίνος Αυγουστίδης: Πάντρεψαν τον γιο τους κι εμείς θυμόμαστε τον δικό τους γάμο το 1985

13.06.2022
Μαρία Τζομπανάκη - Ντίνος Αυγουστίδης: Πάντρεψαν τον γιο τους κι εμείς θυμόμαστε τον δικό τους γάμο το 1985
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο (11/6/2022) και με την αφορμή το Studio Kleisthenis έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από τον γάμο των γονιών του γαμπρού, πριν από 37 χρόνια.

Ο μοναχογιός της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά πριν από δυο μέρες και την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν δυο ονόματα. Αχιλλέα - Κωνσταντίνο ονόμασαν τον μικρούλη δίνοντάς του το πρώτο όνομα γιατί τους αρέσει πολύ και το δεύτερο για να τιμήσουν τον παππού Ντίνο.

Για την ιστορία, ο Αυγουστίδης Τζούνιορ είχε τρεις νονές: την Ελένη Ράντου (φωτό κάτω) τη Χριστίνα Άλγουις και την Ελένη Βασιλάκη.

Με αφορμή τα ευχάριστα, λοιπόν, οι άνθρωποι που χειρίζονται τον λογαριασμό του θρυλικού Studio Kleisthenis δημοσίευσαν μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο έλληνας φωτογράφος το 1985, στον γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ντίνο Αυγουστίδη.

Πανέμορφη και πολύ "προχωρημένη" στυλιστικά η νύφη, κρατώντας ένα μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι ενώ ο κομψότατος γαμπρός την κοιτάζει με λατρεία μέσα στα μάτια!

Το ζευγάρι χώρισε το 1998 αλλά έμειναν μαζί πάντα με την ευρύτερη έννοια της οικογένειας. "Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι", είπε πρόσφατα για τον πρώην σύζυγό της η Μαρία Τζομπανάκη, μιλώντας στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε ακόμη δυο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον Νίκο Κωνσταντινίδη (2001 - 2007) και η δεύτερη με τον Γιάννη Βάλβη (2016) με τον οποίο είναι μαζί μέχρι και σήμερα.