Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τη βάπτιση της Ada

13.06.2022
Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τη βάπτιση της Ada
Με μία εβδομάδα καθυστέρηση λόγω Covid (που είχε η νονά) η Σίσσυ Χρηστίδου βάφτισε τελικά την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη!

Το ότι η Σίσσυ Χρηστίδου θα ήταν η νονά της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά ήταν γνωστό από τη στιγμή που εκείνη την υιοθέτησε. Οι δυο γυναίκες έχουν μια πολύ στενή σχέση και με αυτή την κουμπαριά δένονται ακόμη πιο πολύ.

Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως η παρουσιάστρια "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό και τα σχέδια άλλαξαν. Όχι όλα, όμως.

Καθώς οι προσκλήσεις είχαν σταλεί και τα προγράμματα όλων είχαν γίνει, η συγκέντρωση όλων των καλεσμένων πραγματοποιήθηκε όπως είχε οργανωθεί, η γιορτή τελέστηκε με όλες τις τιμές, όλοι περάσαν υπέροχα, χωρίς όμως να βαπτιστεί η μικρή.

"Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει", έγραφε τότε στη λεζάντα η περήφανη μαμά και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Μία εβδομαδα αργότερα, λοιπόν, η βάπτιση τελέστηκε, μεταξύ των πιο οικείων που έφτασαν στο Νυμφαίο. Οι λεζάντες της μαμάς Χριστίνας Κοντοβά και της νονάς Σίσσυς Χρηστίδου συγκινούν πραγματικά. Οι φωτογραφίες του Γιώργου Κωστόπουλου απίθανες.

"Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθειά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι @sissychristidou με αγάπη! #ada_abigail #baptism", γράφει η Χριστίνα.

"Ada Abigail ~ Πάντα διπλα σου στο δρόμο για το φως… @ckontova σ´αγαπώ ❤️ #AdaAbigail #BaptismDay #Finally🎉", γράφει η Σίσσυ.