Ο David Beckham μοιράζεται την κακή συνήθεια της Victoria που δεν αντέχει

13.06.2022
Ο David Beckham μοιράζεται την κακή συνήθεια της Victoria που δεν αντέχει
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών και μίλησε για την Victoria

Ο David Beckham αποκάλυψε τις ενοχλητικές συνήθειες που δεν αντέχει στην Victoria. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών μαζί με τον μακροχρόνιο φίλο και συμπαίκτη Gary Neville, όταν η συζήτηση στράφηκε στη σύζυγό του.

Michelle και Barack Obama: Εύχονται χρόνια πολλά στην κόρη τους Sasha, με τρυφερές παιδικές φωτογραφίες

Κατά τη διάρκεια του Q&A για το "The Overlap", ο David ρωτήθηκε για τις ενοχλητικές συνήθειες που έχει και δεν αντέχει η αγαπημένη του "Posh Spice". "Έχω αυτό [καθαρίζει το λαιμό], δεν της αρέσει αυτό", μοιράστηκε. "Δεν το έκανα πάντα, ίσως τα τελευταία 15 χρόνια". Ο David αποκάλυψε επίσης μερικά από τα ελαττώματα της συζύγου του, λέγοντας: "Πιθανότατα υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που κάνω και εκείνη όχι… όπως, εγώ είμαι πολύ καθαρός και εκείνη όχι".

Julia Roberts- Danny Moder: Πώς ένα σκάνδαλο μπορεί να καταλήξει σε έναν επιτυχημένο γάμο 20 χρόνων

Ο David είπε επίσης ότι η σύζυγός του δεν επηρέασε ποτέ την αίσθηση του στυλ με τα χρόνια, παρόλο που πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι η σχεδιάστρια μόδας θα είχε λόγο. "Οι άνθρωποι πάντα πίστευαν ότι η Victoria είχε μεγάλη επιρροή στο τι φορούσα ή στα χτενίσματα ή τα τατουάζ μου. Πάντα έπαιρνα την απόφαση να φορέσω ένα full leather outfit ή ένα full denim outfit. Μου άρεσε η μόδα."