Η Rebel Wilson έκανε coming out και πόζαρε με τη σύντροφό της -όμως δεν ήταν η πρώτη φορά

10.06.2022
Η Rebel Wilson έκανε coming out και πόζαρε με τη σύντροφό της -όμως δεν ήταν η πρώτη φορά
"Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα, όμως, ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλον αυτό τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα", γράφει στη λεζάντα πλάι στη φωτογραφία με την αγαπημένη της η Rebel Wilson και τα... "φανερώματα" έγιναν επίσημα.

Η Rebel Wilson έχει κερδίσει το ενδιαφέρον (και τον θαυμασμό) του κόσμου λόγω της εντυπωσιακής απώλειας βάρους που κατάφερε τα τελευταία χρόνια. Πάνω από 30 κιλά έχει "ξεφορτωθεί" η δημοφιλής κωμικός και έχει γίνει, κυριολεκτικά, άλλος άνθρωπος.

Φαίνεται, όμως, ότι στη ζωή της έχουν αλλάξει κι άλλα πράγματα, εκτός από το παρουσιαστικό της!

Μέσα από την τελευταία της ανάρτηση, η Rebel Wilson δημοσιοποίησε τη νέα της σχέση η οποία είναι με μια γυναίκα. Μία γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους μοιράστηκε η ηθοποιός και στη λεζάντα εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

"Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα, όμως, ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλον αυτό τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα", γράφει η Rebel κοιτάζοντας κατάματα τον φακό, χωρίς, όμως, να κάνει tag την αγαπημένη της η οποία είναι η τη σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, Ramona Agruma.

Η αποκάλυψη της σχέσης έγινε τώρα, όμως η Ramona έχει εμφανιστεί ξανά στο timeline της Rebel ουκ ολίγες φορές. Μία "βόλτα" στον λογαριασμό της Wilson δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δυο γυναίκες είναι παντού και πάντα μαζί. Μέχρι και φωτογραφία με καρδούλες και αρκουδάκια για τον Άγιο Βαλεντίνο έχουν μοιραστεί.

Φαίνεται, όμως, ότι η απόφαση για δημοσιοποίηση της σχέσης τους τώρα ωρίμασε εξ ου και το coming out, που έχει γίνει viral, σήμερα.