Η Britney Spears παντρεύτηκε μυστικά και χωρίς τους γιους της - Ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να εισβάλει στον χώρο και συνελήφθη τελικά

10.06.2022
Η Britney Spears παντρεύτηκε μυστικά και χωρίς τους γιους της - Ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να εισβάλει στον χώρο και συνελήφθη τελικά
Μεγάλη αναταραχή προκλήθηκε στον χώρο όπου θα τελούνταν ο γάμος της Britney Spears με τον Sam Asghari καθώς ο Jason Alexander προσπάθησε να πλησιάσει -και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση μέσω social media- και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Η φήμη που κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες τελικά επιβεβαιώθηκε. Η Britney Spears και ο αρραβωνιαστικός της, Sam Asghari, παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Μυστική τελετή με ελάχιστους ανθρώπους μεταξύ των οποίων λέγεται ότι ήταν ο αδελφός της Brit (ο μόνος από την οικογένεια Spears που έλαβε πρόσκληση) όμως ο Jason Alexander κατάφερε να μάθει την τοποθεσία και να δημιουργήσει... σαματά.

Πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που παντρεύτηκε η Britney το 2004. Ήταν και οι δύο μεθυσμένοι, λέγεται, και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες!

Με την ευκαιρία θυμήσου ακόμη μερικά διάσημα ζευγάρια με γάμους που δεν... χρόνισαν.

Σύμφωνα με το TMZ λοιπόν, o Alexander πλησίασε στον χώρο όπου θα γινόταν η τελετή και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ασφάλειας μπήκε μέσα. Και όλα αυτά σε Live streaming μέσω instagram.

Τελικά επενέβη η αστυνομία που κλήθηκε από τους ανθρώπους της ασφάλειας και απομάκρυναν τον Alexander ο οποίος επέμενε ότι η ίδια η Britney, "η μόνη γυναίκα που παντρεύτηκε" όπως επαναλάμβανε διαρκώς, τον είχε καλέσει στον γάμο της. Προφανώς κάτι τέτοι δεν συνέβη και ο άντρας συνελήφθη, με τον δικηγόρο της σταρ, Mathew Rosengart, να τονίζει ότι "συνεργάζεται προσωπικά με τον σερίφη της περιοχής προκειμένου ο κ. Alexander να διωχθεί επιθετικά, στο μέγιστο βαθμό του νόμου".

Κατά τα άλλα, ως προς τον γάμο, αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το νυφικό σχεδίασε η Donatella Versace, ότι μεταξύ των λιγοστών καλεσμένων ήταν η Maria Menunos, η Drew Barrymore, η Paris και η Kathy Hilton, η Selena Gomez και η φυσικά η ίδια η Donatella, ενώ παρόλο που οι γιοι της δεν παραβρέθηκαν "έστειλαν στη μαμά τους και στον Sam τις καλύτερες ευχές".

Το μόνο που μένει τώρα πια είναι η ανάλογη ανάρτηση από τη νιόπαντρη Britney.