Kate Winslet: Η ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της ξεκίνησε μέσα στον απόλυτο κίνδυνο

29.12.2022
Kate Winslet: Η ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της ξεκίνησε μέσα στον απόλυτο κίνδυνο
Μερικές φορές η αγάπη σου χτυπάει την πόρτα απροσδόκητα. Παράδειγμα είναι η αγαπημένη μας ηθοποιός Kate Winslet της οποίας η ιστορία με τον σύζυγό της, ξεκίνησε παράξενα, αλλά τελικά έγινε το παραμύθι της.

Η Kate έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν

Η ερωτική ζωή της σταρ του Τιτανικού δεν ήταν εύκολη. Ενώ είχε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα, οι προηγούμενοι γάμοι της δεν πήγαν όπως ήλπιζε. Ο πρώτος γάμος της Kate κράτησε μόνο τρία χρόνια και ο δεύτερος οκτώ. Έγινε μητέρα της Mia το 2000 και του Joe το 2003.

Μια μέρα, αντιμετώπισε μια απειλητική στιγμή για τη ζωή της

Το 2011, η διάσημη σταρ έκανε διακοπές μαζί με την κόρη της Mia και τον γιο της Joe στο Necker Island, ένα πολυτελές ιδιωτικό νησί που διευθύνεται από την Virgin Limited Edition και ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Richard Branson. Μια μέρα κατά την παραμονή τους εκεί, ξέσπασε φωτιά και έκαψε το ακίνητο όπου διέμεναν.

Ευτυχώς, η ηθοποιός κατάφερε να ξεφύγει από τον κίνδυνο μαζί με τα παιδιά της. Όταν διηγήθηκε τι συνέβη εκείνη την ημέρα είπε: «Πήρα ένα σουτιέν, τα διαβατήρια και τα παιδιά μου». Αλλά γλυτώνοντας από αυτή την επικίνδυνη κατάσταση, έκανε μια συνάντηση που θα της άλλαζε για πάντα τη ζωή.

Οι δυο τους έκαναν αμέσως σχέση και ερωτεύτηκαν

Εκείνη την ημέρα, η Kate συνάντησε τον Ned Rocknroll, τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του ακινήτου, ο οποίος έμενε επίσης στο νησί σε μια παρακείμενη κατοικία. «Ήταν ο μόνος τύπος που είχε ένα φακό στο κεφάλι και ένα ζευγάρι παπούτσια, όλοι οι άλλοι άφησαν τα πάντα πίσω τους» είχε πει. Γνωρίστηκαν με έναν περίεργο τρόπο, αλλά από τότε είναι μαζί.

Το πραγματικό του όνομα είναι Edward Abel Smith και το άλλαξε σε Ned Rocknroll. Επέλεξε να το αλλάξει γιατί πίστευε ότι το αρχικό του όνομα ήταν «βαρετό». Η Κate, πάντως, απολάμβανε από τότε την παρέα του και είπε για τη γνώμη της όταν τον συνάντησε ότι «ήταν μια αρκετά πρωτότυπη προσωπικότητα».

Eνώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2012

Ο Νed έκανε πρόταση γάμου στην Κate το καλοκαίρι του 2012 και παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Σύμφωνα με μια πολύ κοντινή τους πηγή, ο γάμος έγινε σε ιδιωτική τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν τα δύο παιδιά της και ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς.

Αν και δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες για τον γάμο, είμαστε σίγουρες ότι πρέπει να ήταν τόσο αξιοσημείωτος όσο η ιστορία αγάπης τους. Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους Bear το 2013, ο οποίος είναι τώρα το τρίτο παιδί της Kate.

Ο Νed υποστηρίζει πολύ τη γυναίκα του και την οικογένειά του

Η Κate έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο τυχερή νιώθει που είναι με τον σύζυγό της Νed. Συχνά τον αναφέρει ως τον «εξαιρετικό σύντροφο ζωής». Την στηρίζει κατά τη διάρκεια της δουλειάς της και τη φροντίζει όπως επίσης και τη μικρή τους οικογένεια. Και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τον αποκάλεσε «σούπερ καυτό, υπεράνθρωπο, μπαμπά που μένει στο σπίτι» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης όταν ρωτήθηκε για αυτόν.

Άλλαξε ακόμη και το επώνυμό του ξανά σε Smith, επειδή αισθάνεται υπεύθυνος για το παιδί του και θα ήθελε να δώσει το παράδειγμα. Η Κate βρήκε επιτέλους την αδελφή ψυχή της. Έζησε μια καταστροφική κατάσταση την ημέρα της πυρκαγιάς, αλλά κέρδισε μια στοργική οικογένεια: «Πιστεύω ότι άγνωστοι μπορούν να συναντηθούν και η ζωή τους μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ που απλά δεν μπορούν να ξαναγίνουν το πρόσωπο που ήταν κάποτε».