Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Madonna στην ταινία για τη ζωή της

09.06.2022
Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Madonna στην ταινία για τη ζωή της
Η ηθοποιός έχει ήδη συμμετάσχει σε μερικά πολύ επιτυχημένα projects

Η ζωή της Madonna πρόκειται να γίνει ταινία και η ίδια φέρεται να έχει επιλέξει την Αμερικανίδα ηθοποιό Julia Garner για να την υποδυθεί. Οι ηθοποιοί που λέγονταν πως ήταν επίσης υποψήφιες ήταν επίσης οι Florence Pugh, Alexa Demie και Odessa Young. Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η ομάδα της 28χρονης εξετάζει τον ρόλο και αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση.

Πρίγκιπας Louis: Ο William και η Kate σχολιάζουν την εμφάνισή του στο Platinum Jubillee και εκείνος κατακτά και την κουζίνα της μαμάς

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα πραγματοποιηθεί από την Universal Pictures και θα ακολουθήσει τις πρώτες μέρες της Βασίλισσας της Ποπ. Το σχέδιο της Madonna να σκηνοθετήσει τη δική της βιογραφική ταινία από σενάριο που συνυπογράφει ο Diablo Cody του Young Adult ανακοινώθηκε το 2020. Σε μια δήλωση εκείνη την εποχή, η Madonna είπε: "Θέλω να μεταφέρω το απίστευτο ταξίδι που με οδήγησε η ζωή ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορεύτρια – άνθρωπος, που προσπαθώ να ανοίξω το δρόμο της σε αυτόν τον κόσμο. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος μπορεί να τις πει καλύτερα από εμένα. Είναι σημαντικό να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου".

Η Julia είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Ruth Langmore στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, "Ozark" η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε την τέταρτη και τελευταία σεζόν της. Η γεννημένη στη Νέα Υόρκη ηθοποιός κέρδισε το βραβείο Emmy για τον καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά το 2019 για τον ρόλο της ως Ruth. Πιο πρόσφατα, η Julia υποδύθηκε την Anna Delvey στη μίνι σειρά του Netflix "Inventing Anna". Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως οι "Dirty John", "Maniac" και "Waco".