Η Paris Hilton έγινε μητέρα - Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση

25.01.2023
Η Paris Hilton έγινε μητέρα - Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2023 για την Paris Hilton και τον σύζυγό της, Carter Reum, οι οποίοι εδώ και λίγες μέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Η 41χρονη Paris δεν έκρυψε ποτέ τον διακαή της πόθο για ένα παιδί και τα πρώτα λόγια που μοιράστηκε για τα ευχάριστα είναι πολύ τρυφερά.

"Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι πολύ χαρούμενη που ο Carter κι εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλο" δήλωσε στο People η νέα μαμά συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους είναι πανευτυχείς για την οικογένεια που ξεκινούν με τις καρδιές τους να ξεχειλίζουν από αγάπη για το αγοράκι μας". Το μωράκι, προφανώς, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας παρόλο που ξεκάθαρα δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό, ακόμη.

Διάσημοι που έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας [photos]

"Σε αγαπάμε, ήδη, πέρα από κάθε λέξη", έγραψε η Paris στην πρώτη ανάρτησή της ως μητέρα και στη φωτογραφία βλέπουμε το χέρι της -και ένα baby blue χρώμα στο μανικιούρ- και το χεράκι του γιου της, με τις ευχές να φτάνουν από κάθε γωνιά του κόσμου.

Η Paris Hilton και ο αγαπημένος της, Carter Reum, παντρεύτηκαν στις 11/11/2021 σε μία υπέρλαμπρη τελετή που έλαβε χώρα στην έπαυλη του παππού της Barron Hilton στο Bel Air.

Paris Hilton: Το άλμπουμ του ονειρεμένου γάμου της, όπως το μοιράστηκε η ίδια - Plus η τούρτα και τα 4 νυφικά

Σε συνέντευξη που έδωσε παλιότερα είχε αποκαλύψει πως εκείνη και ο σύζυγός της είχαν ξεκινήσει θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση και ευχαρίστησε την Kim Kardashian που της σύστησε τον γιατρό της.

"Πρώτα θέλουμε να κάνουμε δίδυμα και μετά ίσως τρία ή τέσσερα παιδιά", είχε πει τότε η Paris, συμπληρώνοντας ότι επέλεξαν την εξωσωματική ώστε να διαλέξουν δίδυμα αν ήθελαν.