Lisa Marie Presley: Ο πρώην σύζυγος της παίρνει την πλήρη επιμέλεια των κορών τους, Finley και Harper

25.01.2023
Lisa Marie Presley: Ο πρώην σύζυγος της παίρνει την πλήρη επιμέλεια των κορών τους, Finley και Harper
H Lisa Marie Presley έφυγε από τη ζωή και πλέον ο πρώην σύζυγος της Michael Lockwood, με τον οποίο είχαν ένα πολυσυζητημένο διαζύγιο, παίρνει την πλήρη επιμέλεια των διδύμων κορών τους.

Οι 14χρονες Finley και Harper έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να ζήσουν με τον μπαμπά τους μετά το θάνατο της μητέρας τους. Μάλιστα οι δίδυμες ζουν με τον Μichael από τότε που πέθανε η Lisa Marie και νιώθουν άνετα με τη νέα συμφωνία.

Υπήρχε συζήτηση μεταξύ της οικογένειας την τελευταία εβδομάδα. Ο Danny Keough, ο πρώην της Lisa Marie που είναι ο μπαμπάς της Riley, ακούστηκε ότι θα προσπαθήσει να πάρει την επιμέλεια των δίδυμων κορών της Lisa Marie . Γεγονός είναι ότι από τότε που ο γιος τους Benjamin αφαίρεσε τη ζωή του πριν από περισσότερα από δύο χρόνια, ο Danny επέστρεψε στο σπίτι της Lisa Marie για να τη στηρίξει και πέρασε πολύ καιρό με τις δίδυμες.

Lisa Marie Presley: Τα συγκινητικά "αντίο" στα social media

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ωστόσο, ο Danny δεν θα ήταν σε θέση να πάρει την επιμέλεια. Ο Μichael είχε ήδη την κοινή επιμέλεια με τη Lisa Marie και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να του αρνηθεί η πολιτεία την πλήρη επιμέλεια, θα ήταν μόνο αν υπήρχε διαπίστωση ακαταλληλότητας από την πλευρά του. Δεδομένου ότι ο δικαστής τον βρήκε ήδη αρκετά κατάλληλο για κοινή επιμέλεια, αυτό το κεφάλαιο ουσιαστικά έχει κλείσει.

Οι πηγές ανέφεραν ακόμα ότι η οικογένεια συμφωνεί με τον Μichael να πάρει την πλήρη επιμέλεια και η πρόθεση που υπάρχει είναι ότι η Riley θα συνεχίσει να έχει σχέση με τις ετεροθαλείς αδελφές της και ότι η Priscilla Presley περνά χρόνο με τα δίδυμα από τον θάνατο της Lisa Marie, οπότε φαίνεται ότι θα έχει και αυτή παρουσία στη ζωή τους.

Lisa Marie Presley: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της κόρης της, Riley Keough, μετά τον θάνατό της

Μια πηγή που συνδέεται με τον Μichael είπε μέρες μετά το θάνατο της Lisa Marie, «Θα χρειαστεί να κρυώσει η κόλαση για να παραιτηθεί από την επιμέλεια αυτών των παιδιών» ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει μάχη.

Μπορεί να θυμάσαι ότι, ο Michael και η Lisa Marie είχαν έναν πραγματικά άσχημο χωρισμό με φρικτές καταγγελίες που εκτοξεύονταν και από τις δύο πλευρές, αλλά στο τέλος, ο δικαστής θεώρησε ότι και οι δύο γονείς άξιζαν το δικαίωμα της κοινής επιμέλειας. Για την ιστορία, ο 61χρονος μουσικός παντρεύτηκε ξανά τον Οκτώβριο του 2022. Κυρία Lockwood αυτή τη φορά η Stephanie Hobgood.

Νικολέτα Μακρή
Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 13:49