Priscilla Presley: Τα βρήκε με την Riley Keough για την κληρονομιά της Lisa Marie και μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Priscilla Presley: Τα βρήκε με την Riley Keough για την κληρονομιά της Lisa Marie και μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία
Είναι γεγονός και με την «υπογραφή» φωτογραφίας! Η Priscilla Presley και η Riley Keough φωτογραφήθηκαν μαζί για να γιορτάσουν την αποφοίτηση των δίδυμων κορών της Lisa Marie Presley από το γυμνάσιο.

Η συνάντηση είναι μια ακόμη απόδειξη του ότι η οικογένεια δεν έχει πια κάτι να χωρίσει αφού κατέληξε σε νομικό συμβιβασμό σχετικά με την περιουσία της εκλιπούσας τραγουδίστριας.

Η Priscilla μοιράστηκε μια φωτογραφία στο instagram μαζί με την πρωταγωνίστρια του «Daisy Jones and the Six» και τις δύο 14χρονες αδερφές της Keough, Harper και Finley.

«Καλή αποφοίτηση κορίτσια! Τώρα είστε στο Λύκειο!!!», έγραψε η πρώην σύζυγος του Elvis Presley για τις εγγονές της στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας.

{https://www.instagram.com/p/Ctj6m5zPG6r/?hl=el}

Η 78χρονη Priscilla, ήταν σε γιορτινή διάθεση με ένα κίτρινο φόρεμα, καθώς χαμογελούσε δίπλα στην 34χρονη Keough, η οποία φορούσε ένα μπλε ριγέ φόρεμα με γιακά και ένα μεγάλο καπέλο.

Οι δίδυμες - τις οποίες η Lisa Marie μοιραζόταν με τον πρώην σύζυγό της Michael Lockwood - φόραγαν και οι δύο μαύρες μπλούζες και απλά κοσμήματα.

Η οικογενειακή συγκέντρωση έρχεται λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Keough και η γιαγιά της, κατέληξαν σε συμφωνία για τα ζητήματα της περιουσίας της Lisa Marie.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Keough συμφώνησε να καταβάλει στην Priscilla ένα εφάπαξ ποσό 1 εκατομμυρίου δολαρίων, επιπλέον 400.000 δολαρίων για την κάλυψη των νομικών αμοιβών.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι το νομικό δράμα γύρω από την περιουσία της Lisa Marie έκανε την Priscilla και την Keough να σταματήσουν να μιλάνε μεταξύ τους. Ωστόσο, η Priscilla διέψευσε στα δικαστικά έγγραφα τις φήμες για οικογενειακή διαμάχη, λέγοντας ότι απέλυσε τους δικηγόρους της που ήταν υπεύθυνοι για την αμφισβήτηση της διαθήκης.

Πρόσφατα η Priscilla μίλησε για το πόσο ευχαριστημένη ήταν με τον τρόπο που επιλύθηκαν τα νομικά τους ζητήματα, σημειώνοντας ότι ο εκλιπών σύζυγός της θα ήταν ευτυχισμένος.

«Ο θάνατος της κόρης μου ήταν τόσο καταστροφικός όσο και θλιβερός», δήλωσε σε ανακοίνωση της η Priscilla.

«Ξέρουμε ότι οι fans συνειδητοποιούν ότι είμαστε "απλώς μια οικογένεια". Ο Elvis θα ήταν υπερήφανος και οι επιθυμίες τόσο οι δικές του όσο και της Lisa είναι το πιο σημαντικό για όλους μας».

Η Lisa Marie πέθανε στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών μετά από καρδιακή ανακοπή. Αργότερα τον ίδιο μήνα, αναπαύθηκε σε έναν κήπο στο Graceland δίπλα στον αγαπημένο της γιο, Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών το 2020.

Ο Elvis — καθώς και οι γονείς του, Vernon και Gladys Presley — είναι επίσης θαμμένοι στον κήπο του κτήματος του στο Μέμφις.

Η Lisa Marie μοιραζόταν την Riley και τον Benjamin με τον πρώτο της σύζυγο, τον 58χρονο Danny Keough. Ήταν επίσης παντρεμένη με τον Michael Jackson από το 1994 έως το 1996, τον Nicolas Cage από το 2002 έως το 2004 και τον Lockwood από το 2006 έως το 2021.

Πριν από το θάνατο της τραγουδίστριας, εκείνη και ο Lockwood, μετά από σκληρή δικαστική διαμάχη, αποφάσισαν τη συνεπιμέλεια των δίδυμων κορών τους και μετά τον θάνατο της εκείνος τις ανέλαβε πλήρως.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2023 - 16:11