Kim Cattrall: Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City δηλώνει στα 66 της ότι είναι ανοιχτή στα botox και τα fillers 

Kim Cattrall: Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City δηλώνει στα 66 της ότι είναι ανοιχτή στα botox και τα fillers 
H αλήθεια είναι ότι καμία γυναίκα δεν ενθουσιάζεται με τα σημάδια που αφήνει πάνω της ο χρόνος. Πρέπει όμως να τα αποδεχθεί και να μάθει να ζει αρμονικά με αυτά. Για παράδειγμα η ηθοποιός Kim Cattrall είχε πει σε μια συνέντευξη της πριν μια δεκαετία ότι θα ήθελε να γεράσει φυσικά. Φαίνεται όμως ότι με το πέρασμα των χρόνων άλλαξε η φιλοσοφία της για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η 66χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε πρόσφατα στις πολλές δυνατότητες που υπάρχουν για να αντιμετωπίσει τα σημάδια γήρανσης και εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν είναι πλέον διατεθειμένη να γεράσει φυσικά.

Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στο Sex and the City, παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της στους Times (με αφορμή την εμφάνιση της στα νέα επεισόδια του σίκουελ) ότι πλέον καταπολεμά ενεργά τις επιπτώσεις της γήρανσης με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Kim Cattrall μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία για την Vivienne Westwood

Στη συζήτησή της, η Cattrall παραδέχτηκε ότι η οικονομική της κατάσταση της επιτρέπει να διερευνήσει διάφορες επιλογές για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Επιπλέον, η ηθοποιός τόνισε ότι η καταλληλότητα επεμβάσεων, όπως τα fillers και το botox, διαφέρει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με τις ατομικές του προτιμήσεις και περιστάσεις.

{https://www.instagram.com/p/Cp3b0sYu4e_/}

Η ηθοποιός τόνισε ότι η απόφασή της να υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις δεν οφείλεται αποκλειστικά στη ματαιοδοξία. Εξήγησε ότι το επάγγελμά της απαιτεί συχνά να αναπαριστά έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας με μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Ως εκ τούτου, πιστεύει ότι η φροντίδα για τη φυσική της εμφάνιση είναι μέρος της επαγγελματικής της ευθύνης. Στόχος της είναι να παρουσιαστεί ως η πιο εξαιρετική και αυθεντική εκδοχή του εαυτού της.

Ωστόσο, η Cattrall προσεγγίζει προσεκτικά αυτές τις θεραπείες. Θεωρεί ότι η εύρεση του κατάλληλου χειρουργού που κατανοεί τα επιθυμητά αποτελέσματα και σέβεται την ατομικότητά της, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.

Το 2020, η Cattrall μίλησε για το προσωπικό της ταξίδι ως γυναίκα στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της γήρανσης. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που δόθηκε πριν από την κυκλοφορία της σειράς της Filthy Rich εκείνη τη χρονιά, αποκάλυψε ότι στα 50 της, άρχισε να νιώθει μια σταδιακή αλλαγή στην καριέρα της. «Ένιωσα τα πράγματα να ξεφεύγουν», είπε. Η ηθοποιός παρατήρησε μια μείωση στον αριθμό των σεναρίων που της προσφέρθηκαν, αντανακλώντας τους περιορισμένους ρόλους που διατίθενται για γυναίκες άνω των 50 στο Χόλιγουντ.

Η λαμπερή ηθοποιός εξήγησε ότι η βιομηχανία τείνει να κατηγοριοποιεί τις γυναίκες είτε ως νεαρές ενζενύ είτε ως πρωταγωνίστριες, σε ρόλους όπως της διαζευγμένης συζύγου ή της cougar, κάτι με το οποίο δεν ταυτίστηκε. Αυτό την ώθησε να εξετάσει βαθιά αυτή την πραγματικότητα και τις επιπτώσεις της.

H Kim Cattrall μοιράστηκε μια ολόγυμνη φωτογραφία και έγινε... χαμός!

Αναλογιζόμενη τη μακροχρόνια καριέρα της, η Cattrall εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το ταξίδι της στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Αναγνώρισε το απίστευτο επίτευγμα του να έχει διατηρήσει μια επιτυχημένη καριέρα υποκριτικής για μια τόσο σημαντική περίοδο. Κι ένα στοιχείο είναι ότι πλέον είναι πολύ προσεκτική για τους ρόλους της.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 21:42