H Kim Cattrall μοιράστηκε μια ολόγυμνη φωτογραφία και έγινε... χαμός!

28.01.2022
H Kim Cattrall μοιράστηκε μια ολόγυμνη φωτογραφία και έγινε... χαμός!
Γύρισε τον χρόνο πίσω η διάσημη ηθοποιός και προκάλεσε πανικό μεταξύ των θαυμαστών της.

Στο πλαίσιο του #tbt (Throw Back Thursday) που θέλει τις Πέμπτες μέρες φωτογραφικής νοσταλγίας η Kim Cattrall έψαξε στα άλμπουμ της και επέλεξε μια εικόνα από το παρελθόν της που, σίγουρα, ενθουσίασε τους θαυμαστές της, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στην ανάρτησή της.

Ολόγυμνη στον καναπέ, κοιτάζοντας τον φωτογραφικό φακό με το γνωστό παιχνιδιάρικο βλέμμα της η Kim Cattrall "ανάβει φωτιές".

Η μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη

Ως προς τα τρέχοντα επαγγελματικά της, η 65χρονη σταρ Το ότι η Kim Cattrall μπορεί να μην εμφανίστηκε στο spinoff του "Sex and the City", "And Just Like That", όμως στην τηλεόραση θα τη δούμε σύντομα καθώς θα συμμετέχει στη σειρά spinoff του "How I Met Your Mother", με τίτλο "How I Met Your Father".

Όπως και στην αυθεντική σειρά, θα δούμε την πρωταγωνίστρια να εμπλέκεται σε αστείες ιστορίες με την παρέα της. Στο τρέιλερ, βλέπουμε την Kim Cattrall να ανοίγει το βίντεο, λέγοντας στον γιο της: "Αυτή είναι η ιστορία του πώς γνώρισα τον πατέρα σου. Ήταν δύσκολο να ζεις τη στιγμή στο 2022. Υπήρχε πάντα κάπου που έπρεπε να είσαι, με κάποιον άλλο με τον οποίο μπορούσες να είσαι".