Charlize Theron: Η σπάνια φωτογραφία της μητέρας της με τις κόρες της

28.01.2022
Charlize Theron: Η σπάνια φωτογραφία της μητέρας της με τις κόρες της
Η Gerda έχει γενέθλια και η διάσημη κόρη της της αφιέρωσε μια γλυκύτατη ανάρτηση, στην οποία, φυσικά, είδαμε και τις υπόλοιπες γυναίκες της ζωής της.

Η αδυναμία που έχει η Charlize Theron στη μητέρα της είναι γνωστή. Οι δυο γυναίκες είναι πολύ δεμένες και η Charlize μιλά μόνο με υπερηφάνεια για την Gerda ενώ έχει τονίσει επανειλημμένα τον ρόλο που έχει παίξει στη διαμόρφωση του δυναμικού χαρακτήρα της.

Η Gerda, λοιπόν, είχε γενέθλια και η κόρη της τη γιόρτασε και διαδικτυακά. Μια ανάρτηση με έξι πολύ όμορφες φωτογραφίες μοιράστηκε, με την αφορμή, ενώ στην τελευταία βλέπουμε την εορτάζουσα με τις εγγονές της, Jackson και August, οι οποίες μεγάλωσαν πάρα πολύ.

"Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς της. Ήθελα να τη μοιραστώ με όλους σας γιατί όποιος τη γνωρίζει, ξέρει ακριβώς πόσο απίθανο είναι να στέκεσαι στο φως της. Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η ζωή. Γελά δυνατότερα από οποιονδήποτε έχω γνωρίσει. Είναι μια απίθανη παίκτρια τoυ τένις και του γκολφ και μια προικισμένη μπουρδολόγος! Είναι ωμή, είναι ειλικρινής, αστεία και θα σου πει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι πάντα. Μαμά, σε αγαπώ ως το φεγγάρι", γράφει η Charlize και ιδού η ανάρτηση ως έχει.

Συγκλονίζει η Charlize Theron: "Το παιδί μου, που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, τελικά είναι... κορίτσι"

Η Charlize Theron περιγράφει τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

Το γεγονός δεν είναι άγνωστο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τονίζει ότι δεν ντρέπεται να μιλήσει γι' αυτό και μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες. Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2019 στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR με αφορμή την προώθηση της ταινίας της "Bombshell" μίλησε, μεταξύ άλλων και για την πιο τραγική εμπειρία της ζωής της.

"Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να περπατήσει, όταν μπήκε στο σπίτι εκείνο το βράδυ κρατώντας ένα όπλο", θυμάται η Theron περιγράφοντας πώς η ίδια και η μητέρα της είχαν κλειστεί στο μπάνιο, εκείνος πυροβόλησε τουλάχιστον 10 φορές στους τοίχους και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου.

"Έκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε στην πόρτα τρεις φορές. Καμία από αυτές τις σφαίρες δεν μας χτύπησε, που είναι ένα θαύμα", σημείωσε στη συνέχεια.

Ήταν μέσα σε αυτή τη δραματική στιγμή που η Gerda Theron πήρε το δικό της όπλο και τον πυροβόλησε σκοτώνοντάς τον.

"Ήταν σε αυτοάμυνα, έβαλε τέλος στην απειλή", εξήγησε η 44χρονη σταρ συμπληρώνοντας μερικά στοιχεία για τον πατέρα της.

"Ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός σε όλη μου τη ζωή. Εγώ μόνο έτσι τον γνώρισα. Αλκοολικό", εξήγησε η Charlize εξηγώντας πως δεν ντρέπεται να μοιράζεται την ιστορία της. Αντίθετα.

"Η οικογενειακή βία, αυτού του είδους η βία που συμβαίνει μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας είναι κάτι για το οποίο μιλάω με πολλούς ανθρώπους παντού και πάντα. Πιστεύω πραγματικά πως όσο πιο πολύ μιλάμε για αυτό, τόσο συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Για μένα, αυτή ήταν ανέκαθεν μια ιστορία για το πως μεγαλώνει κανείς με έναν εθισμένο και τι μπορεί να κάνει αυτό σε έναν άνθρωπο"

Για την ιστορία, το 1991 η οπλοκατοχή ήταν νόμιμη στη χώρα. Το περιστατικό κρίθηκε αμέσως ως αυτοάμυνα και η Greta Theron δεν αντιμετώπισε ποτέ κατηγορίες.