Ελένη Μενεγάκη - Βαλέρια Λάτσιου: Είναι συγκλονιστικά ίδιες [photos]

28.01.2022
Ελένη Μενεγάκη - Βαλέρια Λάτσιου: Είναι συγκλονιστικά ίδιες [photos]
Η δεύτερη κόρη της ελληνίδας παρουσιάστριας έχει γενέθλια σήμερα και η ανάρτηση που έκανε με την αφορμή μας θύμισε πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέσσερα παιδιά. Τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη Μαρίνα με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Σήμερα (28/1/2022) η δεύτερη κόρη της, η Βαλέρια, γίνεται 14 ετών και μοιράστηκε δυο νέες φωτογραφίες της που έχουν ενθουσιάσει τους followers της. Η δεσποινίς Λάτσιου είναι μία κούκλα και δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει το γεγονός της απίστευτης ομοιότητας που έχει με τη μητέρα της. Πέρα από το χρώμα του μαλλιού -που, φυσικά, στην περίτπωση της Ελένης, δεν είναι φυσικό!- είναι... "φτυστές".

"Δηλώνω περήφανη μανουλα μιας ακόμη υπεροχής κόρης ! Χρόνια πολλά Βαλέρια ! Σ αγαπώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου !#mamaeleni #eleni #περηφανημανουλα #14#birthday #love", γράφει στη λεζάντα η μαμά Ελένη και ιδού:


'

Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία, με τα τέσσερα παιδιά της και τον Μάκη, που μοιράστηκε

Μεταξύ των άπειρων σχολίων που ακολούθησαν της ανάρτησης ξεχωρίσαμε αυτό της Δούκισσας Νομικού που επίσης εστίαζεσαι στην απίστευτη ομοιότητα μαμάς και κόρης:

Τα χρόνια που πέρασαν, η Ελένη έχει μοιραστεί μερικές ακόμη φωτογραφίες της Βαλέριας. Από μικρούλα έμοιαζε στη μαμά της η νεαρά, αλλά όσο μεγαλώνει, πραγματικά το θέμα είναι... προκλητικό! Χρόνια πολλά κι από εμάς.

Ελένη Μενεγάκη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες που μοιράστηκε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας