Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλά για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη

28.01.2022
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλά για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη
Όσα είπε στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη καριέρα της, στην προσωπική της ζωή αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα με καταγγελία - Ξενοδόχος άφησε έξω στο κρύο ζευγάρι επειδή είχαν μαζί το κατοικίδιό τους

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον άγνωστο γάμο της λέγοντας: "Ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη. Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών. Παρόλο που χαθήκαμε ήταν τμήμα μέρος της ζωής μου και τον θυμάμαι με αγάπη και με συγκίνηση". Σχετικά με το τελευταίο της διαζύγιο, η ίδια είπε: "Έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου και τα καταφέραμε. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δύσκολες οι συγκρούσεις. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Θα είμαι πάντα δίπλα του. Εμείς ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Στα κάγκελα ο έρωτας. Δεν το αλλάζω με τη σχέση που έχουμε τώρα. Η αγάπη η βαθιά που έχουμε ο ένας για τον άλλον και για το παιδί μας δεν αντισταθμίζεται με τίποτα".

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της και ναι, είναι αυτό που νομίζεις

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: "Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, έτσι και αλλιώς τα πράγματα είναι στην Δικαιοσύνη, και η Δικαιοσύνη πρέπει να κρίνει. Γιατί οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά ξέρουν πόσο είμαι υπέρ του δίκαιου και των ανθρώπων που αν αδικούνται είμαι δίπλα τους. Θα κρίνει η δικαιοσύνη. Τώρα το τι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν και να “φάνε” τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Έχω βιώσει κακές συμπεριφορές αλλά όχι να είναι ποινικά αδικήματα. Ποιος να το ξέρει και να μην πάρει θέση. Νιώθω μια στεναχώρια, γιατί ρε παιδί μου να γίνονται αυτά, κρίμα”.

Σχετικά με την παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη, είπε ότι δεν τσακώθηκαν για έναν ρόλο όπως ειπώθηκε, ότι πλέον είναι πιο κοντά ενώ είπε πως επιθυμεί να γίνει ένα reunion του "Παρά Πέντε". "Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν είμαστε καλά. Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο παιδί, ίσως τον αδικεί η υπερβολική ανάγκη του για δικαιοσύνη, είναι τόσο καλός που θέλω να είναι στη ζωή μου. Χρειάστηκε να γίνει κάτι για να ξαναγνωριστούμε. Είμαστε στη φάση που ξαναγνωριζόμαστε. Τον έχω παρακαλέσει να ξανακάνουμε το "Παρά Πέντε", μια ταινία έστω έχουν φύγει πολλοί που αγαπήθηκαν από το κοινό όπως οι γιαγιάδες, αλλά είναι τόσο ευφυής που θα βρει τρόπο να τους φέρεις όλους ξανά αμάξι. Ποσό θα ήθελα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί".