Drew Barrymore: Η αποκάλυψη για ανοιχτή σχέση με διάσημο ηθοποιό

28.01.2022
Drew Barrymore: Η αποκάλυψη για ανοιχτή σχέση με διάσημο ηθοποιό
Η πληροφορία που κανείς έως τώρα δεν είχε

Πέρα από την υποκριτική, η Drew Barrymore είναι πλέον και παρουσιάστρια, καθώς παρουσιάζει την εκπομπή "The Drew Barrymore Show", φιλοξενώντας σε κάθε επεισόδιο έναν celebrity. Πρόσφατα, η ηθοποιός υποδέχθηκε την Kate Hudson, με την οποία γνωρίζονται από παλιά, και προσπαθώντας να θυμηθούν το πότε ακριβώς γνωρίστηκαν, η Drew Barrymore αποκάλυψε πως ήταν η περίοδος που ήταν σε ανοιχτή σχέση με τον Luke Wilson. "Όταν γνωριστήκαμε, ήμασταν νέες και άγριες. Νομίζω πως ήταν σε ένα μπαρ- ρεστοράν στη Σάντα Μόνικα με τον Luke Wilson", είπαν, ενώ η Barrymore πρόσθεσε πως "έβγαινα μαζί του, όμως νομίζω πως έβγαινε και με άλλες κοπέλες".

Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του Brad Pitt

Kim Kardashian: Η απάντηση της στα υπονοούμενα του Kanye West περί νέου sex tape με πρωταγωνίστρια την ίδια

Στη συνέχεια, η Kate Hudson είπε πως έβγαινε με τον αδερφό του Luke, Owen, με τον οποίο ήταν περίπου. "Ήμασταν απλά νέοι, διασκεδάζαμε, παίζαμε, υποδυόμασταν χαρακτήρες και περνούσαμε χρόνο μαζί. Δεν τα παίρνεις τόσο στα σοβαρά, ήταν διασκεδαστικά και περνούσαμε τέλεια", είπε η Barrymore.

Η Drew Barrymore έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον τρίτο της σύζυγο, William Kopelman, από τον οποίο χώρισε το 2016, ενώ η Kate Hudson από το 2017 βρίσκεται σε σχέση με τον Danny Fujikawa, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη. Η ηθοποιός έχει ακόμα 2 γιους από προηγούμενες σχέσεις της.