Η Kim Cattrall μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία για την Vivienne Westwood

30.12.2022
Η Kim Cattrall μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία για την Vivienne Westwood
Η ηθοποιός έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στη θρυλική σχεδιάστρια μόδας που έφυγε από τη ζωή

Η Kim Cattrall μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα στη Dame Vivienne Westwood, η οποία πέθανε σε ηλικία 81 ετών.

Πέθανε η Vivienne Westwood - Θρηνεί ο κόσμος της μόδας

Η 66χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία της ίδιας και της αείμνηστης σχεδιάστριας μόδας, να ποζάρουν αγκαλιά. Στη λεζάντα, επαίνεσε την Westwood και μοιράστηκε το πώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. «Μια αληθινή ιδιοφυΐα που δεν έχασε ποτέ την ευαισθησία της», έγραψε η Cattrall. «Ένας στυλίστας μου είχε στείλει 3 φορέματα από διάφορους σχεδιαστές για τις πρεμιέρες μιας ταινίας στο Λονδίνο/Βερολίνο/Νέα Υόρκη. Τα ρούχα έφτασαν στο ξενοδοχείο μου στο Λονδίνο βρώμικα, δεν ήταν κολακευτικά και χρειάζονταν αλλαγή. Ήμουν καταρρακωμένη μέχρι που ένας κοινός φίλος με πήγε αμέσως να δω το @viviennewestwood atelier.»

Whitney Houston: Στενός της συνεργάτης και μουσικός της παραγωγός έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα τελευταία της 24ωρα

Η ηθοποιός συνέχισε εξηγώντας πώς τη βοήθησε η Westwood εν μέσω της κρίσης της μόδας και επικρότησε τη συμπόνια της. «Η Vivienne μου έφτιαξε ένα νέο φόρεμα σε 3 μέρες και άλλα 2 για κάθε πρεμιέρα», έγραψε. «Ποτέ δεν ξέχασα τη γενναιοδωρία και την ευγένειά της για να συμβεί αυτό και να σώσει την ημέρα. RIP Vivienne. Είσαι ένας θρύλος».