Shakira - Gerard Piqué: Ένα βάζο με μαρμελάδα ξεσκέπασε την απιστία του ποδοσφαιριστή

30.12.2022
Shakira - Gerard Piqué: Ένα βάζο με μαρμελάδα ξεσκέπασε την απιστία του ποδοσφαιριστή
Τον Ιούνιο το ζευγάρι χώρισε μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Τον περασμένο Ιούνιο, η Shakira και ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά - τον 7χρονο Shasha και τον 9 ετών Milan. Μετά από λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι αιτία του χωρισμού τους ήταν η παράλληλη σχέση του ποδοσφαιριστή με την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti. Μάλιστα, στη δημοσιότητα βγήκαν νέες λεπτομέρειες για το πώς η Shakira ανακάλυψε την απιστία του συντρόφου της.

Whitney Houston: Στενός της συνεργάτης και μουσικός της παραγωγός έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα τελευταία της 24ωρα

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Socialité του ισπανικού καναλιού Telecinco, η τραγουδίστρια άρχισε να υποψιάζεται την απιστία του Piqué όταν παρατήρησε ότι η ποσότητα της μαρμελάδας φράουλας που είχαν στο σπίτι τους άρχισε να μειώνεται ξαφνικά. Η ίδια προσέχει πολύ τη διατροφή της δεν καταναλώνει μεγάλες ποσότητες μαρμελάδας, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν τρελαίνεται για μαρμελάδες.

Η Pamela Anderson έγινε η μούσα του Jacquemus για την εορταστική καμπάνια

Αυτή η παρατήρησε έκανε τη Shakira να αναρωτιέται ποιος πηγαίνει στο σπίτι τους για πρωινό και τρώει τη μαρμελάδα. Ως αποτέλεσμα, αποφάσισε να προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή, ο οποίος της αποκάλυψε την αλήθεια: Όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι, εκείνος φιλοξενούσε συχνά στο σπίτι τους την ερωμένη του, της οποίας το αγαπημένο πρωινό ήταν ψωμί με μαρμελάδα.