Shannen Doherty: Ανεβάζει βίντεο πριν από επέμβαση για όγκο και εξομολογείται «Είμαι κοκκαλωμένη από τον φόβο» 

Shannen Doherty: Ανεβάζει βίντεο πριν από επέμβαση για όγκο και εξομολογείται «Είμαι κοκκαλωμένη από τον φόβο» 
Η Shannen Doherty συνεχίζει να μοιράζεται τις δύσκολες στιγμές που περνάει στη μάχη της με τον καρκίνο, σε ένα νέο βίντεο στο Instagram.

Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού σταδίου 4, τον Φεβρουάριο του 2020, ανέβασε την Τετάρτη ένα βίντεο από τον περασμένο Ιανουάριο, όπου καθόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου ενώ ετοιμαζόταν να αφαιρέσει έναν όγκο από το κεφάλι της. Φορούσε χειρουργικό σκούφο και μάσκα και απαντούσε σε ερωτήσεις του προσωπικού του νοσοκομείου.

«16 Ιανουαρίου 2023. Χειρουργείο. Είχα όγκο στο κεφάλι μου, ήθελαν να τον αφαιρέσουν και να του κάνουν βιοψία. Προσπαθώ ξεκάθαρα να είμαι γενναία, αλλά είμαι κοκκαλωμένη από τον φόβο», έγραψε η Shannen στη λεζάντα της ανάρτησης. «Ο φόβος με κυρίευσε».

«Φοβάμαι για όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχώ μήπως αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρεάσει. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και να μην είμαι πια εγώ», συνέχισε. «Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Το τελευταίο βίντεο της Shannen έρχεται λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αφότου μοιράστηκε ένα άλλο βίντεο, με τον εαυτό της να είναι εμφανώς συγκινημένος, πριν πάρει τον πρώτο γύρο ακτινοβολίας μετά από αξονική τομογραφία που έγινε νωρίτερα μέσα στον μήνα, η οποία έδειξε ότι ο καρκίνος του μαστού της είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο. «Στις 12 Ιανουαρίου, έγινε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας», έγραψε δίπλα στο κλιπ. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Δρ. Amin Mirahdi και οι καταπληκτικοί τεχνικοί στο cedar sinai. Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναταραχή….. το timing όλων…. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξή σας. Είναι μια περίεργη στιγμή και βρίσκω τα πόδια μου όχι ακριβώς από κάτω μου», έγραφε στο μήνυμά της. «Το να πω ότι έχω άγχος είναι υποτιμητικό. Το να πω ότι δυσκολεύομαι είναι ήπιο. Αλλά... πιστεύω ότι θα βρω τα πατήματά μου. Θα σκάψω βαθιά για την εσωτερική δύναμη που χρειάζομαι για να τα αντιμετωπίσω όλα. Προσεύχομαι να τα κάνω όλα με αξιοπρέπεια και χάρη. Έχω τόσα πολλά να πω. Τόσα πολλά να μοιραστούμε. Θα το κάνω. Προς το παρόν… σας παρακαλώ να ξέρετε πόσο με βοηθάτε όλοι να σηκωθώ».

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 13:16