Ο καρκίνος επέστρεψε επιθετικός εδώ και έναν χρόνο για τη Shannen Doherty - Ποιον φίλο του Beverly εμπιστεύτηκε

04.02.2020
Ο καρκίνος επέστρεψε επιθετικός εδώ και έναν χρόνο για τη Shannen Doherty - Ποιον φίλο του Beverly εμπιστεύτηκε
Η εξομολόγηση της τηλεοπτικής "Brenda" συγκλονίζει. Έμαθε ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει -και μάλιστα επιθετικός- πριν από τον θάνατο του Luke Perry πέρσι και στα γυρίσματα του BH90210 το είχε κρατήσει μυστικό. Μόνο σε έναν άνθρωπο είχε μιλήσει.

Η Shanon Doherty εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning America όπου μίλησε για τη νέα δοκιμασία που περνά με την υγεία της.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση του καρκίνου στον μαστό και τρία μετά το ανακουφιστικό "Όλα Καλά", ο καρκίνος της χτύπησε και πάλι την πόρτα. Η 48χρονη Doherty έμαθε τα νέα λίγο πριν από τον τραγικό θάνατο του Luke Perry και τρομοκρατήθηκε, όπως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά. Δεν ήθελε όμως να το κοινοποιήσει. Πέρασε ό,τι πέρασε ιδιωτικά. Το κύριο μέλημά της ήταν πώς θα το έλεγε στους δικούς της ανθρώπους, τη μητέρα της και τον σύζυγό της. "Είναι και οι δυο τους πολύ δυνατοί, αλλά φοβάμαι", θα πει χαρακτηριστικά.

"Ο καρκίνος είναι επιθετικός και βρίσκομαι στο στάδιο 4", εξήγησε μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Shannen ενώ παραδέχτηκε ότι στα γυρίσματα του reboot της σειράς που την έκανε διάσημη δεν είχε μιλήσει σε κάνεναν παρά μόνο στον Brian Austin Green.

Διάβασε και αυτό: Ο Brian Austin Green αποκάλυψε κάτι ανατριχιαστικό που έκανε μετά τον θάνατο του Luke Perry

"Ήταν ο μόνος από αυτή την ομάδα ανθρώπων που ήξερε. Με βοήθησε πολύ. Μιλούσαμε πολύ για τον Luke με έναν τρόπο πολύ θετικό και μου έκανε καλό", εξήγησε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Shannen εξήγησε ότι επέλεξε να μιλήσει τώρα γιατί εντός των προσεχών ημερών θα γινόταν ευρύτερα γνωστό αλλά όχι με τον τρόπο που ήθελε εκείνη.

Μαζί με τη νέα περιπέτεια με την υγεία της, η Doherty πρόκειται να αντιμετωπίσει ακόμη μία περιπέτεια με ασφαλιστική εταιρεία. Θυμίζουμε ότι τον πρώτο καιρό της ασθένειάς της είχε κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας Τanner Mainstain Glynn & Johnson, μέλη της οποίας υπήρξαν μάνατζερ και λογιστές της κατηγορώντας τους ότι απέτυχαν να χειριστούν κατάλληλα τα χρήματά της. Ισχυρίζεται επίσης πως όταν απολύθηκε από την εταιρεία δεν γνώριζε ότι είχε λήξει και η ασφάλειά της, γεγονός που σήμανε τελικά ότι καθώς ο καρκίνος εξαπλωνόταν εκείνη ήταν ανασφάλιστη.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός βρίσκεται σε μία παρόμοια κατάσταση καθώς διεκδικεί ασφάλεια για το σπίτι της που καταστράφηκε από τις πρόσφατες φωτιές στην Καλιφόρνια.

Ιδού το απόσπασμα από τη συνέντευξη, όπως προβλήθηκε πριν από λίγες ώρες στην Αμερική με την ευχή για καλή δύναμη και σε αυτή τη μάχη.