Jennifer Aniston: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της Courtney Cox αποκαλύπτει τα παρατσούκλια που έχουν η μία για την άλλη

16.06.2023
Jennifer Aniston: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της Courtney Cox αποκαλύπτει τα παρατσούκλια που έχουν η μία για την άλλη
Η Courtney Cox και η Jennifer Aniston ει΄ναι φίλες κολλητές εδώ και χρόνια και η σχέση τους είναι πραγματικά ζηλευτή. Με αφορμή τα γενέθλια της πρώτης είχαμε μια πολύ ξεχωριστή ανάρτηση.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των θρυλικών Friends και από τότε οι ζωές τους κυλούν παράλληλα γεμάτες αγάπη. Η Jennifer Aniston λατρεύει την Courtney Cox και στέκεται πα΄ντα δίπλα της.

Τα πρόσφατα γενέθλια της Cox, η οποία έγινε 59 ετών στις 15 Ιουνίου, στάθηκαν η αφορμή για ένα απίθανο ποστ από πλευράς Aniston η οποία μοιράστηκε μερικές κοινές τους φωτογραφίες και μερικά βίντεο από bloopers στα γυρίσματα των Friends.

"Θα ήθελα να ευχηθώ στην αγαπημένη μου CC ευτυχισμένα γενέθλια. Είμαι τυχερή που την έχω γνωρίσει, ξέρετε όλοι πόσο απίστευτη είναι. Η μεγαλύτερη καρδιά και ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος", γράφει η Jen πλάι σ' ένα "Σ' αγαπώ Cox-N-Hammer!" που αποκαλύπτει πώς αποκαλεί την κολλητή της!

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τι αγόρασε με την πρώτη επιταγή από τα Φιλαράκια και γιατί το μετάνιωσε

{https://www.instagram.com/p/CthHs40LG5-/}

Από την απάντηση της Cox στη συνε΄χεια, μαθαίνουμε και το παρατσούκλι που έχει εκείνη για την Aniston: Jenny Louise!

1_3.png

Δυο μέρες νωρίτερα στο σπίτι της Courtney Cox είχαν κι άλλα γενέθλια. Η κόρη της (και βαφτιστήρα της Aniston, παρεμπιπτόντως) Coco Arquette, έγινε 19 ετών στις 13 Ιουνίου και η διάσημη μαμά της τής ευχηθηκε και διαδικτυακά.

Courteney Cox: Η κόρη της στη σκηνή με τους Snow Patrol κι εκείνη με τον Bruce Springsteen [video]

"Χρόνια πολλά Cocolicious!", γράφει η Court, συμπληρώνοντας, "Σ' αγαπώ για τη γλυκιά, τρυφερή, ευαίσθητη, πικάντικη, αυθεντική, αλατισμένη, έξυπνη, όμορφη καρδιά σου ♥️♥️♥️"

{https://www.instagram.com/p/CtdlWqYuHaf/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 12:48