Brooke Shields: Αποκαλύπτει τον αυστηρό κανόνα που έθεσε στην 17χρονη κόρη της που ονειρεύεται να γίνει μοντέλο

Brooke Shields: Αποκαλύπτει τον αυστηρό κανόνα που έθεσε στην 17χρονη κόρη της που ονειρεύεται να γίνει μοντέλο
H Brooke Shields αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση ως μητέρα: να προστατεύσει τη 17χρονη κόρη της από τον ύπουλο κόσμο του μόντελινγκ.

Έχοντας βιώσει η ίδια τη σκοτεινή πλευρά της σταρ στην παιδική ηλικία, η Shields είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την κόρη της από παρόμοιες παγίδες. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε τις αυστηρές προϋποθέσεις που θα έπρεπε να πληροί η κόρη της αν θέλει να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ.

Η 58χρονη ηθοποιός, η οποία έχει δύο κόρες, την 17χρονη Grier Hammond Henchy και την 20χρονη Rowan Frances Henchy, συζήτησε με ειλικρίνεια για το ενδιαφέρον της μικρότερης κόρης της για το επαγγελματικό μόντελινγκ. Στη συνέντευξή της, η Shields αποκάλυψε την αρχική της αντίσταση, παραδεχόμενη ότι το πάλεψε για πολύ καιρό.

{https://www.instagram.com/p/CrLvx11scyD/?hl=en}

Γαλάζια Λίμνη 43 χρόνια μετά: Δες πώς είναι σήμερα ο Christopher Atkins

Έχοντας βιώσει ανάλογες εμπειρίες, η Shields ήταν κατηγορηματικά ενάντια στην είσοδο της 17χρονης κόρης της στη βιομηχανία του μόντελινγκ: «Την ενδιαφέρει η πασαρέλα. Και αυτό είναι βάναυσο», είπε, υπογραμμίζοντας πώς η βιομηχανία έχει εξελιχθεί σε μια σκληρή «ρουτίνα» σε σχέση με το δικό της ξεκίνημα στο μόντελινγκ.

{https://www.instagram.com/p/Cmwaj7hLzq0/}

Όμως, αφού συνειδητοποίησε ότι αυτό είναι το μεγάλο όνειρο της κόρης της και ότι είναι πολύ παθιασμένη γι' αυτό, η Shields έπρεπε να ενδώσει. Εξάλλου, η μαμά της Grier δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει ότι η κόρη της είναι πράγματι «εκπληκτική». Ωστόσο έχει ένα σύνολο αυστηρών κανόνων που θα πρέπει να ακολουθήσει η Grier αν αποφασίσει να το κάνει.

{https://www.instagram.com/p/CiLlS48NMZW/}

Η Shields είναι ανένδοτη ότι δεν πρόκειται να γίνει μάνατζερ της κόρης της και ότι η Grier θα πρέπει να συνεργαστεί με ένα πρακτορείο και να έχει ισχυρή εργασιακή ηθική: «Δεν θα είναι άνετα και θα πρέπει να με ακούσεις» είπε ανοιχτά η ηθοποιός στην κόρη της. Ως προστατευτική γονέας, η Shields είναι επίσης ανένδοτη ότι η κόρη της θα συνεχίσει να πηγαίνει στο κολέγιο.

Η Shields συλλογίστηκε επίσης τις δικές της εμπειρίες ως παιδική σταρ, υπό την καθοδήγηση της μητέρας της. Μοιράστηκε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στο ντοκιμαντέρ «Pretty Baby: Brooke Shields», αποκαλύπτοντας τις αρνητικές πτυχές της παιδικής ηλικίας της. Οι προηγούμενες εμπειρίες της Shields στη βιομηχανία του θεάματος έχουν επηρεάσει ευνόητα τις ανησυχίες της.

{https://www.instagram.com/p/Cpi5FPHMmsL/?hl=en}

Η μεγαλύτερη αδερφή της Grier, η Rowan, επικεντρώνεται στην κολεγιακή της εκπαίδευση και ονειρεύεται να γίνει δημοσιογράφος. Αλλά η Shields υποστηρίζει εξίσου και τις δύο κόρες της. Τονίζει επίσης τη σημασία του να τους ενσταλάξει αυτοπεποίθηση και να είναι προσεκτικές όσον αφορά στις συζητήσεις για την εικόνα του σώματος: «Κάποιες φορές αναρωτιέμαι "Πώς θα ακουγόταν αυτό αν μου το έλεγαν στα 13;". Χαίρομαι για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους» λέει η υπερήφανη μαμά, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ κοντά στα παιδιά της.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.06.2023 - 18:45