Γαλάζια Λίμνη 43 χρόνια μετά: Δες πώς είναι σήμερα ο Christopher Atkins

17.03.2023
Γαλάζια Λίμνη 43 χρόνια μετά: Δες πώς είναι σήμερα ο Christopher Atkins
Το 1980 ο Christopher Atkins μαζί με την Brooke Shields έγραψαν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία με τη θρυλική (αλλά και αμφιλεγόμενη) "Γαλάζια Λίμνη" (Blue Lagoon) τους. Εκείνη βρίσκεται ακόμη στα φώτα της δημοσιότητας, εκείνος, παρότι ενεργός υποκριτικά, είναι πιο χαμηλών τόνων.

Η ταινία "Γαλάζια Λίμνη" δεν θα γυριζόταν σήμερα για πολλούς λόγους, όπως έχουν παραδεχτεί σχεδόν όλοι οι συντελεστές της, με πρώτους και καλύτερους τους δύο πρωταγωνιστές της. Η Brooke Shields και ο Christopher Atkins συναντήθηκαν κοντά στα περασμένα Χριστούγεννα και μίλησαν για πολλά. Θυμήθηκαν μερικές χαρακτηριστικές στιγμές των γυρισμάτων και συμφώνησαν πως, όχι, δεν θα επέτρεπαν να γυριστεί σήμερα μια ανάλογη ταινία. Μία ταινία που είχε γυμνό (με την πρωταγωνίστρια στα 14 χρόνια της, να θυμίσουμε), μια ταινία όπου είδαμε να θανατώνονται ζώα και να "κακοποιούνται" μωρα΄, όπως είπε χαριτολογώντας η Brooke μιλώντας για τη σκηνή όπου βουτά κάπως άγαρμπα το μωράκι που έπαιζε το παιδί τους μέσα στο νερό.

{https://www.instagram.com/p/CpVfXjYJEbh/}

Μπορεί να είναι κι έτσι. Οι δυο πρωταγωνιστές, πα΄ντως, διατηρούν ακόμη τις πολύ καλές τους σχέσεις και ιδού μια πρώτη απόδειξη.

{https://www.instagram.com/p/CmoxPY5jvGt/}

Στα 62 του χρόνια σήμερα, ο Christopher Atkins Bomman, όπως είναι ολοκληρωμένο το όνομά του, συνεχίζει να συμμετέχει σε κινηματογραφικές ταινίες ενώ τα τελευταία χρόνια έγινε κατασκευαστής πολυτελών πισινών και λάνσαρε ταυτόχρονια το Christopher Atkins Strike Jacket E.F.L. (Extreme Fishing Lure), ένα ελαστικό κάλυμμα για παραδοσιακά δολώματα, με λίγα λόγια.

{https://www.instagram.com/p/CpDZDQap3De/}

{https://www.instagram.com/p/ConejjApfTV/}

Στην προσωπική του ζωή, η Atkins παντρεύτηκε Lyn Barron Weber, από την Αυστραλία, το 1985 και μαζί ΄έκαναν δυο παιδιά, τον Grant Bomann (38) και την Brittney Bomann (36). Ο γάμος αυτός κατέληξε σε διαζύγιο το 2007. Από την κόρη του, ο Atkins έχει έναν εγγονό και μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες από τις στιγμές που περνούν μαζί.

{https://www.instagram.com/p/CmjecWEOyYG/}

Όσο για την Brooke Shields; Στα 57 της χρόνια η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της στην τρυφερή ηλικία των12 ετών με έντονη σεξουαλικοποίησή της από την πρώτη στιγμή, αναρωτιέται πώς επέζησε όλα αυτά τα χρόνια και τις επόμενες μέρες κυκλοφορεί το ντοκυμαντέρ με τίτλο "Pretty Baby" μέσα από το οποίο αφηγείται τη ζωή της με τα δικά της λόγια και αναμένεται να συγκλονίσει.

{https://www.instagram.com/p/CpQcO4QDvct/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.03.2023 - 18:10