Aν είσαι λάτρης του καφέ τότε θα σου αρέσει σε όποια του μορφή, ακόμα κι αν δεν εσπρέσσο ή καπουτσίνο αλλά ένας απλός φραπέ.
Το κόλπο ενός barista πα΄ντως δεν θα σε αφήσει να ξεμείνεις ποτέ από καφέ και μάλιστα παγωμένο.
Είναι η εναλλακτική του φραπέ σε μια ώρα δύσκολη που δεν έχεις άλλη εναλλακτική και θες ένα παγωμένο καφεδάκι.
Ο τρόπος είναι απλός. Φτιάχνεις γαλλικό ή απλό στιγμιαίο και αφού κρυώσει τον βάζεις σε παγοθήκη. Αποθηκεύεις στην κατάψυξη και κάθε φορά που θέλεις καφέ, βάζεις τα παγάκια σε ψηλό ποτήρι και συμπληρώνεις με γάλα ή αν δεν σου αρέσει με παγωμένο νερό.
Αν σου αρέσει ο γλυκός καφές, απλώς διάλυσε ζάχαρη πριν βάλεις τον καφέ στην κατάψυξη ώστε να είναι έτοιμο για να πιεις!