Ο Bruce Willis γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια μετά τη διάγνωση για άνοια - Το συγκινητικό βίντεο με όλη την οικογένεια

20.03.2023
Ο Bruce Willis γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια μετά τη διάγνωση για άνοια - Το συγκινητικό βίντεο με όλη την οικογένεια
68 ετών έγινε χθες ο Bruce Willis και είχε, όπως πάντα, στο πλευρό του, τις πέντε κόρες του, τη νυν σύζυγό του, αλλά και την πρώην!

Μια χαρούμενη αλλά και δύσκολη μέρα η χθεσινή για την οικογένεια του Bruce Willis ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Έχοντας διαγνωστεί με αφασία τον Μάρτιο του 2021, η νεότερη διάγνωση που ήρθε έναν χρόνο αργότερα ανέφερε μετωποκροταφική άνοια και σόκαρε τους απανταχού φανς του, οι οποίοι είχαν ήδη δεχτεί το "χτύπημα" του ότι η καριέρα του τερματίζεται βίαια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις σταμάτησαν και ιδιωτικά, με ειδικές θεραπείες και πολλή αγάπη από όλες τις γυναίκες της ζωής του, οι οποίες διαμορφώνουν την ευρύτερη οικογένειά του εδώ και χρόνια και τον προστατεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο αγαπημένος ηθοποιός προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

willis.jpg

Χθες, λοιπόν, (19/3/2023) ήταν μια μέρα ξεχωριστή καθώς ο Bruce είχε τα γενέθλιά του. Και πάλι, ήταν όλοι εκεί και γιόρτασαν μαζί του. Τόσο η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, όσο και οι μεγαλύτερες κόρες του, Rumer, Talulah και Scout μοιράστηκαν ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει όλους να του τραγουδάνε και εκείνον να ανταποκρίνεται με χαρά και να σβήνει τελικά τα δύο κεράκια που είχαν βάλει πάνω στην πίτα/τούρτα του. Στην παρέα και ο Derek Richard Thomas, σύντροφος της Rumer, η οποία, περιμένει και το πρώτο τους παιδί, αλλά και ο Dillon Buss, αρραβωνιαστικός της μικρότερης κόρης των Willis- Moore, Talulah.

{https://www.instagram.com/p/Cp_R789g_LD/}

Η νυν σύζυγός του (και μητέρα των δύο νεαρότερων θυγατέρων του), Emma Heming Willis, μοιράστηκε ένα διαφορετικό βίντεο για να ευχηθεί στον αγαπημένο της, με χαρούμενες παλιότερες στιγμές τους. "Είναι [ο Bruce] αγνή αγάπη", γράφει στη λεζάντα με την οποία το συνοδεύει συμπληρώντας ότι όλοι τον αγαπούν και πως εκείνη θα τον αγαπά πάντα. "Η ευχή μου για τα γενέθλια του Bruce είναι να συνεχίσετε να τον κρατάτε στις προσευχές σας γιατί η ευαίσθητη ψυχή των Ιχθύων που έχει θα νιώσει τις υψηλές δονήσεις", γράφει η Emma ευχαριστώντας τους φανς που τον αγαπούν και νοιάζονται.

{https://www.instagram.com/p/Cp_EC-ru8MP/}

Λίγο νωρίτερα η Heming είχε κάνει ακόμη μία ανάρτηση με την αφορμή και είχε συγκινήσει ακόμη περισσότερο καθώς στάθηκε μπροστά στην κάμερα και άνοιξε την καρδιά της χωρίς φόβο και πάθος.

"Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που νιώθω λύπη και πένθος! Αλλά την ίδια στιγμή αυτό το συναίσθημα ισορροπείται γιατί αισθάνομαι πολύ τυχερή από την αγάπη και τη ζεστασιά που φτάνει στον σύζυγό μου και την οικογένειά μας. Βλέπω τα μηνύματά σας, τις ιστορίες που μοιράζεστε και το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ. Η σύνδεσή μας με βοηθά πολύ και ελπίζω να να σας βοηθά κι εσάς σε κάποιον βαθμό το ότι σας βλέπω και αντιλαμβάνομαι βαθύτατα το ταξίδι σας", διαβάζουμε στη λεζάντα ενώ το βίντεο φέρνει δάκρυα!

{https://www.instagram.com/p/Cp-rDR0p_GR/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2023 - 12:11