Μαριέττα Χρουσαλά: Το σούπερ πάρτι στο Κάιρο, οι απίθανες εμφανίσεις αλά Κλεοπάτρα και η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

20.03.2023
Νικόλ Παναγιώτου, Μαριέττα Χρουσαλά, Αθηνά Οικονομάκου
Νικόλ Παναγιώτου, Μαριέττα Χρουσαλά, Αθηνά Οικονομάκου
Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με τους πιο στενούς της φίλους στο Κάιρο σε ΄ένα τριήμερο απίθανο ταξίδη που κορυφώθηκε με το πιο λαμπερό πα΄ρτι. Ζήτησε από τις φίλες της να ντυθούν με έμπνευση από την Κλεοπάτρα και εκείνες της έκαναν το χατήρι και με το παραπάνω.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας έκαναν, σίγουρα, τη διαφορά το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς κάλεσαν τους φίλους τους σε μια ξεχωριστή εκδρομή. Με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας, το ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και τα social media γέμισαν με εντυπωσιακές εικόνες.

{https://www.instagram.com/p/Cp7ot9_tp66/}

{https://www.instagram.com/p/Cp79IAroXUv/}

{https://www.instagram.com/p/Cp93yOYoVIF/}

Στο ταξίδι αυτό, μεταξύ άλλων βρέθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό (τον οποίο, όμως, δεν είδαμε σε καμία φωτογραφία και η παρουσιάστρια εξήγησε το γιατί), η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Καλομοίρα, η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Μαίρη Βιτινάρος, η Ζωή Δρακούλη, η Δήμητρα Λαζαράτου και η Νικόλ Παναγιώτου.

kairo-1-1.webp

{https://www.instagram.com/p/Cp95vREoo79/}

Το βασικό πάρτι γενεθλίων είχε θέμα Pharaonic και οι καλεσμε΄νοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο challenge.

{https://www.instagram.com/p/Cp_JVgPIJ4w/}

Η Mary Vitinaros εντυπωσίασε με Celia Kritharioti

{https://www.instagram.com/p/CqAfKvoNgiD/}

Αθηνά Οικονομάκου: Γενέθλια με χτύπημα στο γόνατο - Οι φωτογραφίες από το κρεβάτι του πόνου

Celia Kritharioti φόρεσε και η Αθηνά Οικονομάκου.

{https://www.instagram.com/p/Cp-bPgDt86c/}

Στο Κλεοπάτρα Glam look και η Δέσποινα Καμπούρη έκανε το δικό της catwalk στον διάδρομο του ξενοδοχείου.

{https://www.instagram.com/p/Cp_G-Gxox-_/}

Η Κατερίνα Καινούργιου, επέλεξε το μαύρο για τη βραδιά και συγκεκεριμένα μια αέρινη δημουργία του brand Retrofete, ενώ έδωσε έναν τόνο glam με τη χρυσή τάντα και τα κοσμήματά της.

katkenkairo.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της: «Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι»

Ένα μίνι χρυσαφί φόρεμα, δημιουργία της Έφης Παπαΐωάννου, επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

{https://www.instagram.com/p/Cp-6FSAjvzt/}

Μέσα από την εκπομπή της σήμερα το πρωί, πάντως, η παρουσιάστρια του Happy Day απάντησε και σε όσους αναρωτήθηκαν γιατί δεν είδαν σε καμία φωτογραφία τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Η Σταματίνα, λοιπόν, εξήγησε ότι "συνοδευόταν" στο ταξίδι αλλα΄ ο σύζυγός της δεν συμπαθεί την έκθεση στα social media και οι φωτογραφίες του είναι μόνο για το κινητό της.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2023 - 12:59