Η Άννα Βίσση στον Ρέμο: Το ντουέτο με τη Γαρμπή και ποια αγαπημένη ηθοποιός ήταν μαζί της

20.03.2023
Η Άννα Βίσση στον Ρέμο: Το ντουέτο με τη Γαρμπή και ποια αγαπημένη ηθοποιός ήταν μαζί της
photos: NDP Photo Agency
Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν χθες βράδυ οι θαμώνες του Nox, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή καθώς στο κοινό είδαν και την Άννα Βίσση, η οποία, φυσικά, έπιασε το μικρόφωνο!

"Σκίζει" ακόμη μία χρονιά με τις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou η Άννα Βίσση, όμως δεν παραλείπει να κάνει και τις βόλτες της στα άλλα νυχτερινά μαγαζιά και να απολαμβάνει το φίλους της στη σκηνή. Την έχουμε ήδη δει στο 'Εναστρον όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες και χθες το βράδυ την είδαμε στο Nox.

Στην παρέα της ο Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος μοιράστηκε και μερικά πολύ ενδιαφέροντα στιγμιότυπα, αλλά και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία έδειξε να διασκεδάζει πολύ.

0781_ana_visi_dimitra_papadopoyloy_1932023-1.jpg

Η παρέα απόλαυσε, αρχικά, τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος, για την ιστορία έχει συνεργαστεί επί σκηνής με την Άννα Βίσση στη μουσική παράσταση "Ένα ή Κανένα" που ανέβασαν με τεράστια επιτυχία το 2013 στο Pantheon Theatre.

{https://www.instagram.com/p/Cp_L_iSIdA8/}

Ιδιαίτερη στιγμή της χθεσινής βραδιάς, πάντως, ήταν όταν η Καίτη Γαρμπή πλησίασε στο τραπέζι τους και τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση απόσπασμα από την επιτυχία της "Χαμένα".

{https://www.instagram.com/p/Cp_bE6ooa6C/}

Για την ιστορία, οι δύο τραγουδίστριες είχαν συνεργαστεί το 2000 στο θρυλικό "Καλύτερα οι δυο μας" σε μουσική Νίκου Καρβέλα και στίχους Ναταλίας Γερμανού. Το τραγούδι συμπεριλαμβανόταν στον δίσκο "Κραυγή" που είχε κυκλοφορήσει η Βίσση εκείνη τη χρονιά ενώ οι δυο τους μοιράστηκαν και τη σκηνή του Fever, και πάλι το 2000. Με την αφορμή, ας θυμηθούμε το τραγούδι αυτό και το απολαυστικό βίντεοκλιπ του.

{https://www.youtube.com/watch?v=IHvRd8k4K_M&t=22s&ab_channel=AnnaVissiVEVO}

Επιστρέφοντας στο σήμερα ιδού μερικές ακόμη εικόνες από το χθεσινό βράδυ στο Nox.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2023 - 14:06