Στέλιος Διονυσίου - Αγνή Καλουμένου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τις κόρες τους σε ένα ειδυλλιακό κτήμα - Το ιδιαίτερο τραγούδι που χόρεψαν

11.06.2025
Στέλιος Διονυσίου - Αγνή Καλουμένου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τις κόρες τους σε ένα ειδυλλιακό κτήμα - Το ιδιαίτερο τραγούδι που χόρεψαν
PAPADAKIS PRESS
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Στέλιος Διονυσίου και η Αγνή Καλουμένου σε ένα ειδυλλιακό κτήμα λίγο έξω από την Αθήνα. Το ζευγάρι παράλληλα βάφτισε και τις δίδυμες κόρες του.

Λίγο καιρό μετά το τέλος των παραστάσεων για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου, το ζευγάρι ολοκλήρωσε την ευτυχία του με τα δύο Μυστήρια, παρουσία αρκετών συναδέλφων τους όπως ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Tα πρώτα βίντεο ανέβασε ο make up artist Δημήτρης Γκίκας που ήταν και καλεσμένος.

Παρότι το ζευγάρι έκανε είσοδο υπό τους ήχους της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ο πρώτος τους χορός ήταν το τραγούδι του αξέχαστου Στράτου, Αν ξαναζούσα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε αρχικά επαγγελματικά αφού συνεργάστηκαν για τρία χρόνια πριν η σχέση τους εξελιχθεί και μετρούν ήδη 8 χρόνια κοινής πορείας που όμως είναι διακριτική όπως και ο γάμος τους.

5_7d640.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.06.2025 - 08:37