Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης; Το ταξίδι στο εξωτερικό και το μονόπετρο

20.03.2023
Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης; Το ταξίδι στο εξωτερικό και το μονόπετρο
Πανευτυχής ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται ότι είναι έτοιμος για το επόμενο, μεγάλο, βήμα στη ζωή του.

Μετά τον χωρίσμό του από τη Μαρία Σολωμού, και την Τζίνα Βαρελά, πιο πρόσφατα, ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται ότι έχει βρει το "λιμάνι" του στο πρόσωπο της φαρμακοποιού Μαριλούς Κοζάρη. Η σχέση τους φαίνεται να ξεκίνησε το καλοκαίρι και οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο κυκλοφορεί η είδηση ότι οι δυο τους πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί όμως ο φακός της εκπομπής Πρωινό και ο Γρηγόρης Μπάκας τους "τσάκωσε" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου, όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ, δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση και ζήτησαν το πλάνο να είναι διακριτικό (από μακριά, δηλαδή)

Η Μαριλού φορούσε ένα καπέλο και δεν μπορούσε κανείς να την αναγνωρίσει και όπως μετέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενοι και έκαναν πλάκα μεταξύ τους συνέχεια.

Όσο για την είδηση της εγκυμοσύνης; Δεν έγινε, φυσικά, καμία αναφορά, όμως ο ρεπόρτερ αποκάλυψε αποκλειστικά ότι στο δάχτυλο της κοπέλας είδε ένα μονόπετρο που κάτι σημαίνει!

Ιδού μέρος του βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=AaHWdIUbMHQ&ab_channel=TlifeVideo}

Εν αναμονή μιας επίσημης ανακοίνωσης (αν, φυσικά, το αποφασίσει το ζευγάρι, θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Μουζουράκης κέρδισε το The Voice ως coach της μεγάλης νικήτριας, Μαρίας Σακελάρη.

Στην ανάρτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού, μάλιστα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε, ακόμη μια φορά, τη συγκινητική ιστορία που του συνδέει.

Πριν από 7 χρόνια ένα κορίτσι 9 ετών έκανε μια ευχή βλέποντας το The Voice Gr να μπει στην ομάδα μου. Χτες η ευχή αυτού του κοριτσιού ξεπέρασε το όνειρο και σε συνδυασμό με την αλήθεια της την οδήγησε να νικήσει τον τίτλο της φωνής της Ελλάδας. 🏆 Οι τίτλοι όμως είναι για τα εξώφυλλα. Η ουσία βρίσκεται μέσα στο βιβλίο και η Μαρία μόλις ξεκίνησε να το γράφει. Μείνετε συντονισμένοι έρχονται ουσιαστικά πράγματα!

{https://www.instagram.com/p/CpseRYNIlMs/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2023 - 15:38