Paris Hilton: Το πιο τρελό δώρο για τον γιο της ήρθε από τις Kardashians και είναι το αγαπημένο της

20.03.2023
Paris Hilton: Το πιο τρελό δώρο για τον γιο της ήρθε από τις Kardashians και είναι το αγαπημένο της
(Photo by Kevin Mazur/Getty Images for KKW Beauty)
Πανευτυχής είναι η Paris Hilton η οποία πριν από ενάμιση μήνα έγινε για πρώτη φορά μητέρα και μοιράζεται μερικές λεπτομέρειες για τη νέα της ζωή.

"Έζησα όλη μου τη ζωή δημόσια και αυτό ήθελα να το κρατήσω μόνο για μένα", είπε η Paris Hilton πρόσφατα, εξηγώντας γιατί κράτησε μυστική τη διαδικασία της περένθετης κύησης με την οποία με τον σύζυγό της περίμεναν το παιδί τους. Σημειώνεται, δε, πως ούτε καν η ίδια της η μητέρα δεν είχε ιδέα ότι θα γινόταν γιαγιά και από αυτή την κόρη της.

Ο μικρός Phoenix, λοιπόν, γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από μία ανάρτηση που έκανε όπου μοιράστηκε μια γλυκύτατη φωτογραφία των χεριών τους.

{https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T/}

Η Paris Hilton και ο αγαπημένος της, Carter Reum, παντρεύτηκαν στις 11/11/2021 σε μία υπέρλαμπρη τελετή που έλαβε χώρα στην έπαυλη του παππού της Barron Hilton στο Bel Air.

Η 42χρονη fashion icon/επιχειρηματίας έχει δηλώσει πως ετοιμάζεται για ένα δεύτερο παιδί (που ονειρεύτεται να είναι κοριτσάκι) ενώ πρόσφατα μίλησε για την τρομακτική εμπειρία της έκτρωσης που είχε στο παρεθλόν.

H Paris Hilton αποκάλυψε ότι τη νάρκωσε και τη βίασε ένας ηλικιωμένος όταν ήταν 15 ετών

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε τον Andy Cohen η Paris, ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποιος από τους διάσημους φίλους της της έκανε το πιο ωραίο δώρο κι εκείνη απάντησε πως ήταν οι Kardashians.

"Η Kim [Kardashian], η Kris [Jenner] και η Kourtney [Kardashian] μου χάρισαν ένα γιγάντιο αλπακά, όχι αληθινό, και το έχω στην είσοδο του σπιτιού μου και το αγκαλιάζω συνέχεια" είπε η Paris και σε ερώτηση αν προτιμά τις celebrity μάρκες και για τον γιο της απάντησε αποκαλύπτοντας πως ο άντρας της τής έχει κάνει δώρο ένα καρότσι Dior [αυτό που έχει και η Cardi B.] και το λατρεύει.

{https://www.instagram.com/p/CpBA3gBPiwh/}