Selena Gomez: Στην κορυφή του Instagram με 400 εκατομμύρια followers - Ποια celebrity εκθρόνισε

Selena Gomez: Στην κορυφή του Instagram με 400 εκατομμύρια followers - Ποια celebrity εκθρόνισε
(Photo: @selenagomez)
Η Selena Gomez έγινε η πρώτη γυναίκα με 400 εκατομμύρια followers στο Instagram ξεπερνώντας την μέχρι πρότινος "βασίλισσα".

Ο λόγος για την Kylie Jenner η οποία είναι πλέον δεύτερη με 382 εκατομμύρια Insta fans. Υπάρχουν ακόμα δύο άνθρωποι με περισσότερους followers από την Gomez στο Instagram, οι ποδοσφαιριστές Cristiano Ronaldo και Lionel Messi, οι οποίοι έχουν από 562 εκατομμύρια και 442 εκατομμύρια followers αντίστοιχα.

Lionel Messi: Η φωτογραφία που "έφαγε" το θρυλικό αυγό του Instagram

Η Gomez ήταν η γυναίκα με τoυς περισσότερους ακολούθους και το 2019, πριν η Ariana Grande και μετά η Jenner της πάρουν τον τίτλο. Το παράδοξο είναι ότι η επιστροφή της Gomez στην πρώτη θέση του Instagram πραγματοποιείται σε μια περίοδο όπου αποστασιοποιείται από τα social media. Πρόσφατα μίλησε στο Vanity Fair για την αγανάκτησή της με τα αρνητικά σχόλια.

Η ηθοποιός του The Only Murders In the Building, είπε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκαναν να νιώθει «πλημμυρισμένη από πληροφορίες» που δεν ήθελε.

«Οι άνθρωποι μπορούν να με αποκαλούν άσχημη ή ηλίθια και ότι και αν είμαι», εξήγησε η Gomez. «Αλλά αυτοί οι άνθρωποι μιλάνε με λεπτομέρειες. Γράφουν παραγράφους που είναι τόσο συγκεκριμένες και κακόβουλες. Έκλαιγα συνέχεια. Είχα διαρκώς άγχος... δεν μπορούσα άλλο. Ήταν χάσιμο του χρόνου μου».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πλέον έχει μόνο την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό της και προσπάθησε να βάλει «φίλτρα» για να προστατευτεί από τα τρολ και τα προσβλητικά σχόλια.

«Πέρασα δύσκολα σε έναν χωρισμό και δεν ήθελα να δω τίποτε από το feedback — όχι απαραίτητα για τη σχέση, αλλά τις απόψεις για εμένα εναντίον κάποιου άλλου», συνέχισε. «Υπήρχαν χιλιάδες πολύ ωραία σχόλια, αλλά το μυαλό μου πηγαίνει κατευθείαν στο κακό... Υπάρχουν υπέροχα πράγματα σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - η σύνδεση με τους θαυμαστές, το πόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι είναι και οι ιστορίες τους. Αλλά συνήθως αυτό είναι φιλτραρισμένο (και για μένα τώρα). Δημιούργησα ένα σύστημα. Ότι κάνω το στέλνω στον βοηθό μου που το δημοσιεύει. Όσον αφορά στα σχόλια, η ομάδα μου συγκεντρώνει μερικά πράγματα που είναι ενθαρρυντικά».

Selena Gomez: Αποκάλυψε την έκφραση που απαγορευόταν να πει όταν δούλευε για την Disney

H Gomez, πάντως, γιόρτασε την επιτυχία της με ένα post στο οποίο ευχαριστεί όλους τους followers λέγοντας πως θα ήθελε να τους αγκαλιάσει όλους, έναν έναν!

{https://www.instagram.com/p/Cp-XrldOSS0/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2023 - 11:58