Selena Gomez: Αποκάλυψε την έκφραση που απαγορευόταν να πει όταν δούλευε για την Disney

Selena Gomez: Αποκάλυψε την έκφραση που απαγορευόταν να πει όταν δούλευε για την Disney
Ένα από τα χαρακτηριστικά της Disney πέρα από τον μεγάλο κατάλογο των ταινιών της και των ηρώων της, είναι ότι έχει σηματοδοτήσει το ξεκίνημα πολλών διασημοτήτων όπως η Selena Gomez, ο Ryan Gosling, η Miley Cyrus η Britney Spears, η Demi Lovato, οι Jonas Brothers και η λίστα είναι ατελείωτη.

Η Selena Gomez μίλησε πρόσφατα για τα χρόνια της Disney σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair και συγκεκριμένα για το Hollywood Issue 2023. Αναφέρθηκε στο τι μπορούσε και τι δεν μπορούσε να πει στις δημόσιες εμφανίσεις της και στους κανόνες που έπρεπε να ακολουθήσει ως σταρ της Disney: «Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν ήμουν κακό παιδί, αλλά ήμουν στη Disney, οπότε έπρεπε να φροντίζω να μην πω "Τι στο διάολο;" μπροστά σε κανέναν», εξήγησε η Selena. «Είναι πράγματα για τα οποία υποκρινόμουν για να γίνω το καλύτερο πρότυπο που θα μπορούσα να γίνω. Τώρα νομίζω ότι για να είσαι το καλύτερο πρότυπο πρέπει να είσαι ειλικρινής, ακόμη και με τα άσχημα και περίπλοκα μέρη του εαυτού σου».

{https://www.instagram.com/p/CoryoK6ruGe/}

Selena Gomez: Φωτογραφίζεται μαζί με νέο έρωτα αλλά δηλώνει single στα social media - Εκείνος το ξέρει;

Και για το τι συμβαίνει σήμερα σε σχέση με εκείνα τα χρόνια είχε να πει κάτι: «Σίγουρα αισθάνομαι απαλλαγμένη από αυτά. Μερικές φορές με προκαλούν να μιλήσω. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για το παρελθόν μου, απλά έχω δουλέψει τόσο σκληρά για να βρω τον δικό μου δρόμο. Δεν θέλω να είμαι αυτή που ήμουν. Θέλω να είμαι αυτή που είμαι τώρα».

selena_3.jpg

Κατά τα άλλα η Selena μίλησε για το αγαπημένο κομμάτι του εαυτού της που είναι η μουσική και επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει καινούργια πράγματα, λέγοντας «Η μουσική που κάνω αυτή τη στιγμή αφορά πραγματικά πράγματα που θέλω να κάνω. Είναι δυνατή, δυνατή, πολύ ποπ. Το θέμα γενικά είναι η ελευθερία. Η ελευθερία από τις σχέσεις, η ελευθερία από το σκοτάδι».