Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη και Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ρομαντική έξοδος για τα ερωτευμένα ζευγάρια

17.02.2023
Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη και Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ρομαντική έξοδος για τα ερωτευμένα ζευγάρια
Photo: NDP Photo Agency
Βραδινή έξοδος για τα δύο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και ο φακός κατέγραψε τα νυχτοπερπατήματά τους.

Γιατί ποιος είπε ότι οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή - ή διάθεση για γλέντι και PDA εν προκειμένω; Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τον Αντώνη Σρόιτερ και τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη στο Nox όπου απόλαυσαν τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή. Το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει τόσο το πρόγραμμα όσο και ο ένας την παρέα του άλλου καθώς σε πολλές πόζες τους είδαμε αγκαλιά.

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε την αισθητική παρέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν μαζί δυο κόρες, τη Νάντια και την Παυλίνα. Όταν γνωρίστηκαν, δυο χρόνια νωρίτερα για τον δημοσιογράφο τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, είχε βρει τη γυναίκα της ζωής του. Για την Ιωάννα όμως, η οποία εκείνη την εποχή ζούσε μόνιμα στην Κρήτη η απόφαση που έπρεπε να πάρει ήταν μεγαλύτερη.

«Στην αρχή, με τον Αντώνη ήταν ζαριά, δεν ήξερα πού θα καταλήξει», είχε εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξή της, ομολογώντας, όμως πως η ασφάλεια που της ενέπνεε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της, τελικά.

{https://www.instagram.com/p/CTxDSb6oe8i/}

Νυχτοπερπατήματα και για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, οι οποίοι επέλεξαν το Άλσος για την έξοδό τους. Με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη διασέδασε το ζεύγος που απαθανατίστηκε σε αρκετές τρυφερές στιγμές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της: «Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι»

Η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος συζύγός της, παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη. «Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη», έχει εξομολογηθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπληρώνοντας πως παρότι υπάρχει, φυσικά, όπως και σε όλα τα ζευγάρια η γκρίνια της καθημερινότητας και κάποιες φάσείς που μπορεί να μην είναι τόσο καλές, σοβαρή κρίση δεν έχουν περάσει.

{https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.02.2023 - 16:46