Lisa Marie Presley: Έναν μήνα μετά τον θάνατό της η μητέρα της, Priscilla, και η κόρη της, Riley Keough, δεν μιλούν μεταξύ τους

17.02.2023
Lisa Marie Presley: Έναν μήνα μετά τον θάνατό της η μητέρα της, Priscilla, και η κόρη της, Riley Keough, δεν μιλούν μεταξύ τους
Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η οικονομική κόντρα μεταξύ της μητε΄ρας και της κόρης της αδικοχαμένης Lisa Marie Presley η οποία έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στις 12 Ιανουαρίου, λίγο πριν κλείσει τα 55 της χρόνια.

Αμέσως μετά την κηδεία τη Lisa Marie, η οποία τάφηκε, κατά την επιθυμία της, στην Graceland μαζί με τον πατέρα της, Elvis, και τον γιο της, Ben, ξεκίνησε ο πόλεμος για την περιουσία των Presley.

Αρχικά η Priscila Presley προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της η οποία, όπως αποκαλύφθηκε την είχε τροποποιήσει εν αγνοία της μητέρας της, ονομάζοντας διαχειρίστρια την κόρη της Riley Keough και τον Ben, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.

Λίγες μέρες αργότερα η 77χρονη που υπήρξε και η μοναδική σύζυγος του "Βασιλιά" έκανε μια ανάρτηση για την ημέρα που θα ήταν τα 55α γενέθλια της κόρης της δείχνοντας μια διάθεση συμφιλίωσης και ήπιων τόνων.

"Σήμερα θα ήταν τα 55ά γενέθλια της Lisa Marie. Ευχή μου είναι να προστατέψω τα τρία εγγόνια μου και να κρατήσω την οικογένειά μας ενωμένη. Από την πρώτη στιγμή που κράτησα τη Lisa στην αγκαλιά μου, την προστάτεψε, την αγάπησε και την καθοδήγησε, όπως ακριβώς έκανα και με τον γιο μου", έγραφε στη λεζάντα η Priscila αναφερόμενη στον Navarone Garibaldi, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της Marco Garibaldi.

{https://www.instagram.com/p/CoIlkQmPZoA/}

Παρά τον κλάδο ελαίας που δημόσια φάνηκε ότι έτεινε, η Priscila λέγεται ότι τώρα πια δεν μιλά καν στην εγγονή της, η οποία, σύμφωνα με πηγές εκ των έσω δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της φέρεται να την έχει στιγματίσει.

"Η Riley θρηνεί τον χαμό της μητέρας της. Η καρδιά της έχει ραγίσει γιατί πρέπει να αντιμετωπίσει και θέματα εμπιστοσύνης με ένα μέλος της οικογένειας", αποκαλύπτει πηγή του Entertainment Tonight ενω προχωρά εξηγώντας αφενός ότι η Priscila αισθάνεται πολύ ισχυρή στην προοπτική μιας δικαστικής διαμάχης, αφετέρου ότι με την εγγονή της επικοινωνούν πια μόνο μέσω δικηγόρων.

Συνεχίζοντας, η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ενώ η Keough θα προτιμούσε να επιλυθεί η διαμάχη αυτή ιδιωτικά, και οι δυο γυναίκες ετοιμάζονται για μεγάλη μα΄χη στο δικαστήριο!

"Είναι καταρρακωμένη που βλέπει το θέμα να έχει γίνει τόσο δημόσιο γιατί ξέρει ότι η μητέρα της δεν θα το ήθελε ποτέ αυτό", αποκαλύπτει η πηγή συμπληρώνοντας πως παρά τον πόνο της - σκέψου πως τα τελευταία τρία χρόνια αποχαιρέτησε αδελφό και μητέρα - η Riley προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της.

Τα δύσκολα, ή μάλλον, τα άσχημα, τώρα αρχίζουν. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι εκτός από τη Riley, η Lisa Marie άφησε πίσω της ακόμη δυο παιδιά, τις 14χρονες δίδυμες Finley και Harper, από τον γάμο της με τον Michael Lockwood o οποίος έχει, πια, την κηδεμονία τους.

{https://www.instagram.com/p/CKzImEuhB8k/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.02.2023 - 17:42