Νίκος Μουτσινάς για Μαίρη Συνατσάκη: "Έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα"

17.02.2023
Νίκος Μουτσινάς για Μαίρη Συνατσάκη: "Έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα"
Ο παρουσιααστής παρα΄χωρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στο "Ενώπιος Ενωπίω" με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με την Μαίρη Συνατσάκη, και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Νίκος Μουτσινάς: "Δεν με νοιάζει αν κάποιος με πει γκέι ή straight για να με αποδεχτεί. Με νοιάζει να αποδεχτώ εγώ τον εαυτό μου"

"Δεν με ενδιαφέρει η οικογένεια ή να παντρευτώ, αλλά τα παιδιά, και επειδή προέρχομαι από μία οικογένεια ό,τι να ναι, κυνηγάω να φαίνεται κανονικό.Δεν ξέρω αν είμαι για παιδιά. Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως μου περιέγραψαν. Κάθε φορά κάτι κολλάει, σκέφτομαι 'βρε φίλε, μήπως σου το λέει απ’ έξω απ’ έξω, άστο και ηρέμησε'. Σε ποια προσπάθεια σταματάμε; Το να κάνω παιδιά απλώνεται πολύ λόγω δουλειάς, αν θέλω αγοράσω ένα σπίτι, τι σπίτι θα είναι, αν θα είναι είναι για εργένη ή οικογένεια. Που σταματάς όμως για να πεις, 'να ζήσω και λίγο τελικά';", είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Νίκος Μουτσινάς: "Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσω παιδί - Θα κάνω άλλη μία"

Ο ίδιος ανα΄φερθηκε επίσης στο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με την Μαίρη Συνατσάκη. "Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί μου και δυστυχώς, από το δημαρχείο, είδαν τα ονόματα και παντού υπάρχουν οι γνωστοί των γνωστών. Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου, αλλιώς θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα δίπλα μου. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα".

Στην συνέχεια, μίλησε για την περίοδο που αποκάλυψε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του στην μητέρα του περιγράφοντας το σκηνικό: "Η μητέρα μου έλεγε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και μετά να εξαφανιστεί, γιατί δεν ήθελε να υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή μου. 22 χρονών είπα στη μαμά μου ότι είμαι γκέι και έπαθε όλα όσα όφειλε σαν Ελληνίδα μάνα, και τρία δευτερόλεπτα μετά μπορεί να είπε μέσα της 'είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Τι δώρο μου έκανε το παιδί μου'. Ήταν η σχέση πολύ μπερδεμένη".