Νίκος Μουτσινάς: "Δεν με νοιάζει αν κάποιος με πει γκέι ή straight για να με αποδεχτεί. Με νοιάζει να αποδεχτώ εγώ τον εαυτό μου"

17.06.2022
Νίκος Μουτσινάς: "Δεν με νοιάζει αν κάποιος με πει γκέι ή straight για να με αποδεχτεί. Με νοιάζει να αποδεχτώ εγώ τον εαυτό μου"
Ο παρουσιαστής μίλησε για τη σεξουαλικότητα του πιο ανοιχτά από ποτέ

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και μίλησε για την σεξουαλικότητά του, το πώς έκανε coming out και πώς αντέδρασαν οι γονείς του.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε δημόσια στο body shaming της Αφροδίτης Λατινοπούλου - Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ η Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια

Σχετικά με τη σεξουαλικότητα του, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: "Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες".

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γάμο του και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε

Όπως ο ίδιος είπε, η μητέρα του έμαθε πρώτη για τη σεξουαλικότητα του. "Της το είπα όταν ήρθα στην Αθήνα. Ήμουν 20 χρόνων. Δεν είχα και πολλές εμπειρίες μέχρι τότε. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έφτασα στην πρωτεύουσα η μάνα μου είχε πάρα πολύ μεγάλη αγωνία για το πώς περνάω και τι κάνω. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που μιλούσαμε, δεν ξέρω πώς ανέβηκε στο στόμα μου και της το είπα", είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα του αρχικά αντέδρασε με μια παύση και λίγο πιο μετά αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να μείνει κάποιες μέρες αλλά όπως δήλωσε είχε λίγο μούτρα.

Μετά από λίγο καιρό, το είπε και στον πατέρα του όταν έκανε προσπάθεια για να υιοθετήσει: "Η αντίδρασή του πάντως ήταν πολύ εντάξει. Γιατί είναι ένας άνθρωπος 65 ετών, της δουλειάς που έχει μεγαλώσει στη Δραπετσώνα με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις. Παρόλα αυτά ήταν σαν να μην τον απασχόλησε. Μου απάντησε ότι, 'θέλω να είσαι ευτυχισμένος και να είσαι καλά'. Εκεί πήρε πολλούς πόντους για να σου πω την αλήθεια. Οι γονείς μου χώρισαν πριν γεννηθώ και κάπως, αυτόν που έχει φύγει τον περιμένεις και λίγο στη γωνία. Παρόλα αυτά έκανε ντρίμπλα. Μπράβο του".