Κόνι Μεταξά: Αυτός είναι ο λόγος που απαγορεύει τα παιδιά στο γάμο της

17.06.2022
Κόνι Μεταξά: Αυτός είναι ο λόγος που απαγορεύει τα παιδιά στο γάμο της
"Θα έχουμε 200 καλεσμένους στον γάμο. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά", είπε η ίδια

Η Κόνι Μεταξά πρόκειται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Μίλτο Καπότση και η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, μιλώντας για τις ετοιμασίες του γάμου και αποκάλυψε τον λόγο που στο γάμο της απαγόρεψε να βρίσκονται παιδιά.

Ο Χάρης Βαρθακούρης καμαρώνει για τις κόρες του και μας συγκινεί

"Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος", είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο".