Shiloh Jolie-Pitt: Η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie ξύρισε το κεφάλι της

17.02.2023
Shiloh Jolie-Pitt: Η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie ξύρισε το κεφάλι της
Η κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh, εντοπίστηκε πρόσφατα από τους φωτογρα΄φους και σόκαρε τους πάντες με τη νέα της εμφάνιση

Η Shiloh Jolie-Pitt, η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο Los Angeles και σόκαρε τους πάντες με το νέο της look. Η Shiloh απαθανατίστηκε την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο της ενώ άκουγε μουσική με τα ακουστικά της, με ξυρισμένο κεφάλι.

{https://www.instagram.com/p/CoIjcvWvo1R/}

Η Angelina Jolie παραιτήθηκε από τη θέση της στον ΟΗΕ

Η Shiloh έγινε 16 ετών τον Μάιο, και έχει γίνει αρκετά ανεξάρτητη από τότε που πήρε το δίπλωμα οδήγησής της. Είναι το μεσαίο παιδί και το πρώτο βιολογικό παιδί του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Το πρώην ζευγάρι είχαν υιοθετήσει τη Zahara, καθώς και τον Maddox και τον Pax Jolie-Pitt. Μετά τη Shiloh, υποδέχτηκαν τα βιολογικά δίδυμα, Vivienne και Knox Jolie-Pitt, που είναι τώρα 14 ετών. Ο Brad και η Angelina έχουν εμπλακεί σε μια μάχη για την κηδεμονία για τα παιδιά τους μετά το διαζύγιό τους το 2016, αν και τρία από τα παιδιά είναι πλέον ενήλικες.

Νέος έρωτας για τον Brad Pitt, μια καλλονή με τα μισά του χρόνια!

Σύμφωνα με πηγές, η Shiloh έχει συγχωρέσει τον μπαμπά της για το ότι δεν ήταν εκεί για εκείνη και για το πρόβλημα που προκάλεσε όταν ξεκίνησε τον πολυσυζητημένο καυγά που είχε γίνει κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης, που είχε ξεκινήσει τη ρήξη του ζευγαριού. «Ξέρει ότι ο Brad είναι νηφάλιος τώρα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», δηλώνει η πηγή, προσθέτοντας ότι η 16χρονη θέλει «να προχωρήσει και να είναι ευτυχισμένη».