Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Maleficent και αποκάλυψε ότι θα βάλει νυφικό

17.02.2023
Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Maleficent και αποκάλυψε ότι θα βάλει νυφικό
Στο αποκριάτικο πνεύμα η Μαρία Σολωμού επέλεξε μία δύσκολη αμφίεση αλλά εντυπωσίασε.

Σε Maleficent μεταμορφώθηκε η Μαρία Σολωμού και με αυτό τον τρόπο έδωσε μια συνέντευξη στο Mega Καλημέρα. Η μεταμόρφωση ήταν εντυπωσιακή και γνωρίζοντας πώς είναι το φυσικό μαλλί της δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την απορία τους σχετικά με το πως κατάφερε να το κρύψει κάτω από αυτά τα κέρατα. Υπεύθυνος για την απίθανη εικόνα ο Γιάννης Μιχαλέλης -εκείνος έχει τα μυστικά!

{https://www.instagram.com/p/CowTtKNNjIx/}

Άλλος άνθρωπος η Μαρία Σολωμού με κοντό, ξανθό καρέ

Λαλίστατη, όπως πάντα, η ελληνίδα ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, σε ερωτήσεις που της έκαναν θαυμαστές της. Έτσι, λοιπόν, μάθαμε ότι παράλληλες σχέσεις (κανονικές σχέσεις, όχι, φλερτάκια) δεν μπορεί να κάνει, ότι έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση, ότι δεν έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου της αλλά σ' εκείνη το έχουν κάνει (και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό), ότι φωνές σαν τη δική της δεν αντέχουν στην τηλεόραση και γι' αυτό κάνει podcast και στην ερώτηση αν είναι ζηλιάρα η συζήτηση έγινε πιο συγκεκριμένη καθώς στράφηκε στον Γιώργο. Ναι, Γιώργος είναι το όνομα το συντρόφου της a.k.a. Mente Fuerte!

"Είμαι ζηλιάρα κατά συνθήκη. Όταν είναι ζηλιάρης ο Γιώργος είμαι κι εγώ", είπε η Μαρία Σολωμού ενώ σε άλλη φάση αποκάλυψε έναν νέο όρο που υιοθετεί για τις σχέσεις. Αντί για relationships, λοιπόν, ο νέος όρος που περιγράφει μία νέα "κατάσταση" αφήνοντάς την, ίσως, λίγο πιο... φλου είναι το "situationship". Αυτό, λέει, έχουν και με τον Γιώργο!

{https://www.instagram.com/p/Cgj7a5HsV47/}

Προσθέτοντας πως ξέρει καλά ότι όσο αγαπητή είναι άλλο τόσο είναι αντιπαθής η Μαρία Σολωμού έκανε την έκπληξη αποκαλύπτοντας ο΄τι θα βάλει νυφικό! Μη βιάζεστε, όμως. Μια εμφάνιση σε φιλανθρωπικό event θα κάνει, δεν έπαθε... μετάλλαξη! Οι θέσεις της ηθοποιού εναντίον του γάμου παραμένουν ισχυρές -μέχρι νεοτέρας.

Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Έτσι κρύβονταν από τους θαυμαστές τους

Τελευταία τροποποίηση στις 17.02.2023 - 19:52