Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Έτσι κρύβονταν από τους θαυμαστές τους

01.08.2022
Μαρία Σολωμού - Αλέξης Γεωργούλης: Έτσι κρύβονταν από τους θαυμαστές τους
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο επιτυχημένο podcast της Μαρίας Σολωμού

Καλεσμένος της Μαρίας Σολωμού στο podcast της, "Για ελάτε στη Μαρία" βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν τόσο για τον έρωτα όσο και για την πολιτική αλλά και για όσα έχουν ζήσει παρέα στο παρελθόν. Κάποια στιγμή, αναφέρθηκαν στην εποχή του "Είσαι το ταίρι μου", με τη Μαρία Σολωμού τόνισε πως με δυσκολία μπορούσαν να ξεφύγουν από τις θαυμάστριες του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει γενέθλια και η Κατερίνα Γερονικολού του εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο

"Είσαι από τους ανθρώπους που έζησαν αυτήν τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Δεν θα το ξεχάσω, υπήρχαν φάσεις που κυκλοφορούσαμε μαζί στου Ψυρρή, γινόταν χαμός! Δεν θα ξεχάσω ότι, όταν βγαίναμε με τη μηχανή, καθόσουν μπροστά και μου έδινες να φορέσω το κράνος για να μη μας δούνε και καταλάβουν ότι κυκλοφορούμε μαζί. Είτε το φορούσες εσύ ή εγώ το κράνος ανάμεσα στον κόσμο", είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

"Σου έσκιζαν τα μπλουζάκια, έπεφταν πάνω σου με μανία. Έπαιρνε ο Αλέξης τηλέφωνο και έλεγε. 'Σας παρακαλώ μη με βάλετε πάλι στο εξώφυλλο, είμαι σε άλλα πέντε'. Μου φαινόταν από τη μία αστείο, από την άλλη τεράστιο αυτό το πράγμα, είχε να συμβεί από το 'Κορίτσια, ο Μπάρκουλης'", είπε η Μαρία Σολωμού.