Η Θεοφανία Παπαθωμά έγινε ξανά μελαχρινή και εξηγεί το γιατί

02.08.2022
Η Θεοφανία Παπαθωμά έγινε ξανά μελαχρινή και εξηγεί το γιατί
Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε γίνει κατάξανθη για τη Βιολέτα της στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, όμως μόλις άλλαξε ξανά το λουκ -και ένας νέος ρόλος είναι η αιτία.

Μετά το τέλος της σειράς που την έφερε ξανά (και με τεράστια επιτυχία) στη μικρή οθόνη, η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την επόμενη.

Στο Mega θα τη δούμε φέτος την ηθοποιό και συγκεκριμένα στη σειρά Μαύρο Ρόδο που αναμένεται με ανυπομονησία και για τις ανάγκες του ρόλου της σκούρηνε και πάλι τα μαλλιά της.

Ιδού η ανάρτηση με την οποία ενημέρωσε για τα νέα της το κοινό της με την εξής ανάρτηση, με την οποία μοιράστηκε και φωτογραφίες με το κανούριο look.

To Trailer για το σήριαλ έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα και θυμίζει κάτι από την Πεντάμορφη και το Τέρας. Πρόκειται για μία σειρά βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη που αφηγείται την ιστορία της αδελφής Ελισάβετ, μίας καλόγριας που επιστρέφει στο πατρικό της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Θα ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Στο καστ βλέπουμε κι άλλους πρωταγωνιστές των Μελισσών (Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακκούρης, Μαρία Καλλιμάνη και Ελένη Καρακάση) αλλά και άλλα πολλά: Φωτεινή Παπαθεωδόρου, Νίκος Κούκας, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ευθαλία Παπακώστα, Νίκος Πολυδερόπουλος.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός, την σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγωνστόπουλος και την παραγωγή η JK Productions.

Εν αναμονή!