Jennifer Lopez: Ο πρώτος σύζυγος της πιστεύει ότι ο γάμος της με τον Ben Affleck δεν έχει μέλλον και εξηγεί γιατί

02.08.2022
Jennifer Lopez: Ο πρώτος σύζυγος της πιστεύει ότι ο γάμος της με τον Ben Affleck δεν έχει μέλλον και εξηγεί γιατί
Ο πρώτος σύζυγος της Jennifer Lopez, Ojani Noa, αποφάσισε να μιλήσει για τον πρόσφατο της γάμο με τον Ben Affleck και δεν είναι καθόλου υποστηριτικός. Ο Ojani, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την J.Lo για ένα χρόνο από το 1997 έως το 1998, δήλωσε στην Daily Mail για την πρώην σύζυγο του, ότι, απλά, «λατρεύει να είναι ερωτευμένη».

«Ο Ben είναι ο σύζυγος νούμερο τέσσερα», είπε. «Ήμουν ο νούμερο ένα σύζυγος και μου είπε ότι ήμουν η αγάπη της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τη νύχτα του γάμου μας, είπε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα».

Βέβαια, οι άνθρωποι μπορούν σίγουρα να είναι ερωτευμένοι περισσότερες από μία φορές, αλλά εντάξει! Ούτως ή άλλως, ο Ojani συνέχισε να μιλά πολύ για τη σχέση τους και κατηγόρησε για το τέλος του γάμου τους, τα «παράσιτα που τρέφονται από celebrities».

Πρόσθεσε για τον Ben, «Εύχομαι σε αυτήν και στον Βen τα καλύτερα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα διαρκέσει» και στη συνέχεια σημείωσε για την Lopez ότι «νομίζω ότι είναι κάποια που θα παντρευτεί επτά ή οκτώ φορές.

«Δεν τη βλέπω να τακτοποιείται με ένα άτομο. Σπρώχνει τον εαυτό της να προχωρά συνεχώς στην επαγγελματική της ζωή, γι' αυτό έκανε μια καριέρα τριών δεκαετιών, αλλά προχωρά μπροστά και στην ιδιωτική της ζωή. Αν ο Ben έχει τη Lupe [τη μαμά της Jennifer] στο πλευρό του, ίσως έχει μια ευκαιρία».

Νυφούλα ξανά η Jennifer Lopez: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι τρεις πρώην σύζυγοι της;

Ο Ben και η Jen δεν έχουν απαντήσει σε αυτά τα σχόλια (και ούτε πρόκειται, φυσικά) πιθανότατα επειδή είναι απασχολημένοι απολαμβάνοντας τον υπέροχο μήνα του μέλιτος στο Παρίσι.

Πάντως εμάς κάτι μας λέει ότι ο Ojani Noa δεν την ξεπέρασε ποτέ. Jennifer είναι αυτή!