Gwyneth Paltrow σε Hailey Bieber: «Γ***σα τον μπαμπά σου στο μπάνιο!»

01.08.2022
Gwyneth Paltrow σε Hailey Bieber: «Γ***σα τον μπαμπά σου στο μπάνιο!»
Το αμήχανο στιγμιότυπο στο podcast "Who's in my bathroom"

Το νέο επεισόδιο του podcast της Hailey Bieber "Who's In My Bathroom" ξεκίνησε άβολα όταν η καλεσμένη Gwyneth Paltrow, αστειεύτηκε ότι έκανε σεξ με τον μπαμπά της Bieber, τον ηθοποιό Stephen Baldwin, στο μπάνιο. Στο βίντεο του επεισοδίου παρακάτω, η Paltrow ξεκίνησε τη συνέντευξη δηλώνοντας ότι γνωρίζει τον μπαμπά και τους διάσημους θείους της Bieber, τον Alec, τον Billy, και τον Daniel.

Η Demi Moore γίνεται 60 ετών - Δηλώνει καλύτερα από ποτέ και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες και τα μακριά μαλλιά

Όταν η Bieber ρώτησε την Paltrow αν είχε ιστορίες για τον μπαμπά της, η ηθοποιός απάντησε: «Στην πραγματικότητα έκανα μια ταινία με τον μπαμπά σου». Το μοντέλο είπε στην Paltrow ότι δεν γνώριζε ότι είχαν δουλέψει μαζί. «Ήταν υπέροχος, ήταν τόσο ωραίος», είπε η Paltrow.

Στη συνέχεια, η Bieber είπε: «Φαντάσου να είχες κάποια ιστορία τρόμου και να έλεγες, 'ήταν τρομερός, ήταν εφιάλτης να δουλεύω μαζί του"», με την Paltrow να απαντάει: «Αυτό θα ήταν κακό. Ή, αν μου άρεσε ότι γ***σα τον μπαμπά σου στο μπάνιο», είπε γελώντας.

«Μου έχει συμβεί αυτό, στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν ξέρει καν ότι το ξέρω, αλλά μου συνέβη αυτό», απάντησε.

Η ταινία στην οποία αναφέρεται η Paltrow είναι η ταινία του 1994, "Η κυρία Πάρκερ και ο φαύλος κύκλος", ένα βιογραφικό δράμα για την Αμερικανίδα ποιήτρια Dorothy Parker και την ομάδα φίλων της.