Oscars 2023: Ο Jimmy Kimmel προωθεί τη φετινή τελετή και διακωμωδεί τον Tom Cruise

18.02.2023
Oscars 2023: Ο Jimmy Kimmel προωθεί τη φετινή τελετή και διακωμωδεί τον Tom Cruise
Δες το βίντεο που είναι εμπνευσμένο από το "Top Gun: Maverick" - Ο Kimmel ετοιμάζεται να παρουσια΄σει την τελετή για τρίτη φορά

Εν όψει των 95ων βραβείων Όσκαρ, που θα λάβουν χώρα στις 12 Μαρτίου, ο Jimmy Kimmel, ο οποίος πρόκειται να παρουσιάσει την τελετή για τρίτη φορά, πρωταγωνιστεί στο πρώτο διαφημιστικό σποτ της τελετής απονομής των βραβείων, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του "Jimmy Kimmel Live!". Το βίντεο διακωμωδεί το "Top Gun:Maverick" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, ο οποίος είναι υποψήφιος για έξι Όσκαρ, και σε αυτό εμφανίζονται επίσης οι Jon Hamm και Charles Parnell, οι οποίοι υποδύονται τους χαρακτήρες τους στην ταινία.

Andrea Riseborough: Γιατί η ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει την υποψηφιότητα της για Όσκαρ

"Παραδέχομαι ότι δεν περίμενα να μου ζητήσουν να παρουσιάσω ξανά”, φαίνεται να λέει ο Kimmel στους δύο συμπρωταγωνιστές, με τον Hamm να απαντάει: "Το ζητήσαμε από πολλούς άλλους πριν από εσένα”, προσθέτοντας ότι είχαν ρωτήσει και τους Billy Crystal, Chris Rock, Whoopi Goldberg. "Steve Martin, Steve Carell, Steve Buscemi, Steve Austin, Steve Seagal, Steve Urkel και αυτοί είναι μόνο όσοι λέγονται Steve”, λέει χιουμοριστικά.

Στο ίδιο βίντεο αναφέρονται και στο χαστούκι του Will Smith προς τον Chris Rock, κατά τη διάρκεια της περσινής τελετής. "Το ABC μας ζήτησε να βρούμε έναν παρουσιαστή που είναι ψύχραιμος και δεν τρώει σφαλιάρες” λέει ο Parnell, και ο Kimmel απαντάει: "Αυτό είναι καλό γιατί δεν μπορώ να με χαστουκίσουν, κλαίω πολύ”. Έπειτα, ο Kimmel λέει: "Μάλλον θα ξεκινήσω με κάτι ενοχλητικό για να σπάσει ο πάγος, θα κάνω ένα αστείο για το γεγονός ότι φοράω κορσέ, ίσως κάτι για την μαγεία της αφήγησης. Μετά θα μιλήσω για κάποιον παλιό για να σηκωθούν να χειροκροτήσουν και αν τα καταφέρω θα έχω ακόμα 4 ή 5 ώρες μέχρι να δώσω το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, ελπίζω, στη σωστή ταινία”.

{https://www.youtube.com/watch?v=aGsXh_loS7k&ab_channel=JimmyKimmelLive}