Όσκαρ 2024: Ο Ryan Gosling, η Eva Mendes και 5 ακόμη στιγμές που κέρδισαν την προσοχή μας - εκτός από τα βραβεία

11.03.2024
Όσκαρ 2024: Ο Ryan Gosling, η Eva Mendes και 5 ακόμη στιγμές που κέρδισαν την προσοχή μας - εκτός από τα βραβεία
Ε ναι, ο Ryan Gosling ήταν ο βασιλιάς της βραδιάς, πηγαίνοντας τον Ken του σε άλλα επίπεδα, όπως υπογράμμισε και σε μια σπάνια δημόσια εκδήλωση συναισθήματος και η αγαπημένη του, Eva Mendes.

Στο παρελθόν έχει περάσει ήδη και η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ κι εμείς συγκεντρώνουμε τις στιγμές που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, εκτός από τα βραβεία και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από τον Ryan Gosling ο οποίος, κυριολεκτικά τα «έσπασε» στη σκηνή με την ερμηνεία του τραγουδιού «I' m Just Ken» από την ταινία Barbie που ήταν υποψήφιο στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές της βραδιάς στάθηκε υπεράνω πάσας προσδοκίας, χωρίς αμφιβολία.

Με το γνωστό σούπερ κουλ ύφος του, ένας κούκλος πραγματικά, ο δημοφιλής ηθοποιός (τώρα ΚΑΙ τραγουδιστής!) εμφανίστηκε τιμώντας την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, υπέρλαμπρος μέσα στο φουλ φούξια Gucci κοστούμι του και ξεσήκωσε τον κόσμο φέρνοντας στη σκηνή και τον Slash σε μια εμφάνιση έκπληξη!

Αληθινός preformer ο Gosling κατέβηκε από τη σκηνή και έδινε το μικρόφωνο στους celebrities της πρώτης σειράς οι οποίοι, φυσικά, γνώριζαν τους στίχους και συμμετείχαν με μεγάλη χαρά, ενώ αν στο τέλος σου έχει έρθει ένα Marilyn Monroe vibe... δεν είσαι η μόνη!

{https://www.instagram.com/p/C4W8ZTiL7np/}

Απίθανος!

{https://www.youtube.com/watch?v=QDJMlzWWYPg&ab_channel=AccessHollywood}

Παραμένουμε όμως στον Ryan και πάμε λίγο backstage όπου βρέθηκε (όπως μας ενημέρωσε η ίδια) η σύζυγός του, Eva Mendes. Η λατίνα σταρ που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια, επίσημα στο πλευρό του Gosling παρά μόνο όταν έκαναν μαζί την ταινία Place Beyond the Pines στα γυρίσματα της οποίας έγιναν και ζευγάρι, παρεμπιπτόντως, βρέθηκε κοντά του, όμως ούτε περπάτησε στο κόκκινο χαλί, ούτε πόζαρε μαζί του ούτε κάθισε στην αίθουσα με τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο καμαρίνι τον περίμενε και από εκεί έκανε δύο αναρτήσεις.

Η πρώτη ήταν πριν από την εκδήλωση τονίζοντας πως βρίσκεται «πάντα δίπλα στον άντρα της».

{https://www.instagram.com/p/C4WOyo3yrId/}

Η δεύτερη ήρθε λίγο αργότερα, μετά την performance του I' m Ken. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε τη βλέπουμε να φορά το σακάκι του φούξια outit του Ryan και στη λεζάντα διαβάζουμε: «Έφτασες τον Ken μέχρι τα Όσκαρ, RG. Τώρα έλα σπίτι, σε χρειάζομαι για να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο»

{https://www.instagram.com/p/C4W0II_RfFL/}

Για την ιστορία πάντως, η Gosling περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την αδελφή του και τους γονείς του, με τους οποίους και πόζαρε για τους φωτογράφους.

{https://www.instagram.com/p/C4We59IO9dw/}

Άλλη μία ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν αυτή που έφερε ξανά μαζί τον Arnold Schwarzenegger με τον Danny DeVito, αναβιώνοντας τη θρυλική ταινία Twins του 1988.

Οι δύο ηθοποιοί στάθηκαν στη σκηνή και πριν παρουσιάσουν το βραβείο εξήγησαν ότι το κοινό που τους ένωσε σε αυτή τη συγκέντρωση ήταν πως και τους δύο τους είχε σκοτώσει ο Batman! Αμφότεροι οι ηθοποιοί είχαν εμφανιστεί σε ταινίες του Franchise και αφού μοιράστηκαν τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος νυχτερίδα τους είχε εξουδετερώσει, τον εντόπισαν στον κοινό, στο πρόσωπο του Michael Keaton! Για την ιστορία, όταν ο Arnie έκανε τον Dr Freeze, Batman ήταν ο George Clooney, αλλά... έστω!

{https://www.instagram.com/p/C4WuG9tpqRC/?img_index=1}

Ακόμη μία στιγμή που έκανε εντύπωση ήταν όταν είδαμε τον John Cena γυμνό στη σκηνή προκειμένου να παρουσιάσει τα (πάρα πολύ σημαντικά, όπως τόνισε με κάθε τρόπο) κοστούμια που ξεχώρισαν.

{https://www.youtube.com/watch?v=1Hj7QG7TLuc&ab_channel=ABCNews}

Βέβαια, όταν ήρθε η ώρα να διαβάσει τον νικητή κάτι έριξε επα΄νω του και ιδού πώς.

{https://www.instagram.com/p/C4WuWfnuj3c/}

Επιστρέφοντας στον Ryan Gosling πάντως «αφήνουμε εδώ» και την απίθανη στιγμή όπου ο πρωταγωνιστής της Barbie συνάντησε στη σκηνή των πρωταγωνίστρια του Oppenheimer, Emily Blunt. Το απίθανο λογοπαίγνιό τους που, στην ουσία, τρόλαρε τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στις δυο ταινίες τους ήταν πραγματικά απολαυστικότατο. Ιδού και... enjoy!

{https://www.instagram.com/p/C4Wza-zuc7_/}

Ο Bradley Cooper μας την... «έκανε». Εκεί που όλος ο κόσμος περίμενε να κάνει τα... φανερώματα με τη Gigi Hadid, εκείνος εμφανίστηκε χέρι χέρι με τη μαμά Gloria αφήνοντας τους πάντες στον πάγο! Μέχρι την επόμενη φορά;

{https://www.instagram.com/p/C4WfgItu3yr/}

Στο κόκκινο χαλί και ακόμη μία έκπληξη που έκανε σε όλους η Vanessa Hudgens αποκαλύπτοντας ότι είναι έγκυος. Η ίδια και ο σύζυγός της, Cole Tucker ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Με το καλό.

{https://www.instagram.com/reel/C4WImr4Pw0v/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.03.2024 - 14:46